Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Rado viđen klasik: Najbolji modeli skinny traperica iz aktualnih kolekcija

Svestrani modni klasik kojeg ćemo rado nositi u svojim jesensko-zimskim kombinacijama

Rado viđen klasik: Najbolji modeli skinny traperica iz aktualnih kolekcija

Iako nam je nova sezona donijela mnoštvo zanimljivih modnih trendova i noviteta, u svakoj garderobi postoje i oni uvijek rado viđeni modni klasici kojima se često vraćamo bez obzira na aktualne trendove.

Image

Dolčevita je zimski 'must have'. Pronašle smo super modele do 300 kn


Traperice su bez imalo sumnje jedan od takvih klasika bez kojih ne možemo zamisliti svoje svakodnevne kombinacije, a iako su ove sezone više trendi široki te trapez modeli, u ponudi svakog brenda mogu se pronaći i klasične skinny traperice koje su favorit mnogih žena.


Najviše ih vole nositi mršavice, no pristaju svima, samo je važno odabrati onaj model skinny traperica koji će pristajati uz određeni oblik tijela. Puno toga ovisi i o samom materijalu, boji i ostatku outfita koji se uz traperice kombinira.

Ako su traperice skinny kroja tvoj favorit, u ponudi high street brendova i ove jeseni možeš pronaći zaista odlične modele. Vrlo su popularne one u crnoj boji koje se mogu nositi u svim prigodama jer su neutralne i odlično se kombiniraju uz bluze, košulje, pletivo, tunike... Uz skinny traperice savršeno će pristajati gležnjače na petu ili visoke čizme, a takva je kombinacija odličan izbor i za neke formalnije prigode.

Budi najbolja verzija sebe.


su komad pa je uvijek u ormaru dobro imati barem nekoliko modela idealnih za sve prigode.  Istražile smo aktualne kolekcije popularnih high street brendova, a neke od najljepših modela skinny traperica donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Reserved

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.