Budi najbolja verzija sebe.

Predstavljeni prvi modeli kupaćih kostima. Sviđa li ti se koji?

Želiš li da te idućeg ljeta zapamte na plaži, izaberi neki od kupaćih kostima koji su prije par dana predstavljeni na Kanarima

U Las Palmasu na Kanarima održana je revija kupaćih kostima, na kojoj su dizajneri predstavili svoje viđenje ljeta 2021. godine. Usprkos koroni koja iz dana u dan remeti planove cijelom svijetu, dizajneri se ipak nadaju koliko-toliko normalnom idućem ljetu i punim plažama. 


Za odjenuti neke od kupaćih kostima koje su predstavili na ovom bajkovitom otočju, trebat će hrabrosti, no jamčimo ti da će te zapamtiti na kojoj god plaži se pojaviš. Minimalizam je opet "in" što znači da badići skrivaju tek ono nužno. S druge strane, jednodijelni kupaći kostimi predstavljeni u Las Palmasu, većinom su zatvoreni "do grla" pa želiš li kvalitetno pocrnjeti, morat ćeš se sunčati u toplesu ili starom kostimu.


FOTO: Profimedia. hr

Primijetile smo i da će se, uz zaista minimalističke bikini gaćice te jednodijelne kostime zanimljivih linija, nositi i duboke kupaće gaćice, kakve su bile u modi 50-ih godina prošlog stoljeća. Ono čega nema, barem koliko smo mi vidjeli jesu podstaveljni gornji dijelovi kostima. Što bi znači da su u modi prirodni izgled i manje grudi. 

Budi najbolja verzija sebe.1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.