Pamučne kratke hlače najudobniji su ljetni komad: Izdvojile smo 15 modela iz high street ponude

One su ljetna alternativa za omiljene nam trenirke, a zahvaljujući laganom pamučnom materijalu od kojeg su napravljene, u njima ćeš izdržati i one najveće ljetne vrućine

Trendovi dolaze i odlaze, ali kratke hlače zauvijek će ostati jedan od najomiljenijih ljetnih komada koje nosimo gotovo svakodnevno. Od klasičnih traper kratkih hlača, do onih laganijih kao što su lanene kratke hlače - sve su to komadi bez kojih ljeto ne možemo ni zamisliti. Ipak, pamučne kratke hlače bile su i ostale najdraži ljetni komad, zbog svoje svestranosti i udobnosti - savršene su za rad od kuće jednako kao i za plažu, ali i za šetnju gradom, ako ih pravilno znamo kombinirati. One su ljetna alternativa za omiljene nam trenirke koje nosimo tijekom hladnijih mjeseci, a zahvaljujući laganom pamučnom materijalu od kojeg su napravljene, u njima ćeš izdržati i one najveće ljetne vrućine. 


Kako su pamučne kratke hlače must have i najudobniji komad koji ljeti obožavamo nositi, izdvojile smo neke modele iz high street ponude koje želimo u svom ormaru.


1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.