Budi najbolja verzija sebe.

Ovih pet predmeta kupit će svaka Francuskinja kako bi bila šik ove jeseni, a ovo je naš high street izbor

"Must have" komadi svake Francuskinje, neovisno o godišnjem dobu, moraju biti dovoljno udobni za lagane šetnje, prilagođeni svim mogućim vremenskim promjenama, dovoljno elegantni i dovoljno klasični

"Stil francuske djevojke" univerzalan je pojam; svi znaju što je to, a opet, taj pojam ne možemo u potpunosti definirati. Upravo to je čarolija stila francuske djevojke - klasičan je, jednostavan i šik, ali postoji i taj element koji odijevanje više čini umjetnošću nego rutinom. "Must have" komadi svake Francuskinje, neovisno o godišnjem dobu, moraju biti dovoljno udobni za lagane šetnje, prilagođeni svim mogućim vremenskim promjenama, dovoljno elegantni i dovoljno klasični, a upravo takvi su i komadi koji će se i ove jeseni naći u ormaru svake Francuskinje.

Od crnih traperica, pletene haljine i majice dugih rukava, pa sve do malih šik torbica i udobnih duksica, ovo je pet predmeta koje ove jeseni moraš uvrstiti u svoju garderobu kako bi probudila Francuskinju u sebi. Čak je i high street ponuda prepuna ovih "must have" predmeta, pa smo izdvojile neke od njih koje želimo u svom ormaru.


Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.