Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Otvoren novi Fashion&Friends store u srcu Zagreba

Poznate osobe iz javnog života na novoj shopping destinaciji

Otvoren novi Fashion&Friends store u srcu Zagreba
Budi najbolja verzija sebe.

Žila kucavica grada Zagreba, Ilica, od jučer je bogatija za još jednu shopping oazu – Fashion&Friends multibrand store. Fashion&Friends već dugi niz godina s ponosom nosi titulu najomiljenijeg multibrand storea. Među prvima koji su požurili vidjeti novi Fashion&Friends store u Ilici 33, našle su se i naše poznate dame Nina Badrić, Mia Kovačić, Žanamari Perčić, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Šalinović, Ivana Mišerić, Daniela Trbović, Renata Sopek, Ana Miščević i Anita Dujić za kojima nisu zaostajali ni modno osvješteni muškarci Dean Pelić, Igor Barberić, Miran Kurspahić, Zoran Aragović, Sandi Cenov i Boško Jakovljević koji su iskoristili priliku i došli pogledati najbolje od multibrand ponude ovoga storea. Na svečanom otvorenju storea brojnim poznatim osobama pridružili su se Milija Babović - CEO Fashion Companyja, Draško Babić - generalni direktor Fashion Company Srbija, Davor Vugdelija - generalni direktor Fashion Company Hrvatska te Mauro Suerzi Stefanin– komercijalni direktor za zapadnu Europu.


shimmer fallback


Draško Babić, Milija Babović, Mauro Suerzi Stefanin i Davor Vugdelija


 Za odličnu atmosferu i dobro raspoloženje pobrinuli su se dečki iz benda 'Pravila Igre' koji su ovom prilikom bili odjeveni u Fashion&Friends outfite - Goran Belošević, Marko Kutlić, Denis Dex Marijanović i Marko Belošević.


shimmer fallback


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


Zbog velikog broja vjernih kupaca, Fashion&Friends je odlučio proširiti svoju prodajnu mrežu u samo srce grada te se tako po prvi puta svjetski poznati, moderni i urbani bradovi nalaze na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija. Brandovi koje ovaj multibrand koncept zastupa pripadaju klasi svjetskih modnih kuća dok je fokus na trendy odjeći koja je namijenjena urbanoj i modno osvješenoj populaciji koja prati trendove.


shimmer fallback


Dizajn interijera se može pohvaliti zanimljivim strateškim pristupom koji pruža povjerenje te budi inspiraciju na temu luksuza i ljubavi prema urbanoj modnoj odjeći, obući i asortimanu modnih dodataka. Unutrašnjost prostora donosi bogatu kombinaciju sjajnih i matiranih materijala te zanimljiv spoj s betonskim podom te detaljima od drveta. Zidovi dućana su izrađeni od osnovnog cementa i panela u bijeloj boji koji su odlični za predstavljanje premium ponude. Mramorni elementi daju dašak luksuza samom storeu te se ističe umetak od nešto grublje teksture u sivoj i srebrnoj boji.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback


Renata Sopek


Event otvorenja nove shopping destinacije privukao je brojne poznate ličnosti hrvatske javne scene te modne urednike i novinare koji su ostali oduševljeni modernim, pročišćenim uređenjem storea i bogatom ponudom brandova. Konačno sve svoje omiljene brandove možete pronaći na jednom mjestu – Ilica 33 vas čeka!


shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.