Budi najbolja verzija sebe.

OPTIKA ANDA: Gucci naočale kao apsolutni modni imperativ

Budi najbolja verzija sebe.

Optika Anda svake sezone definira trendove i donosi atraktivne modne poslastice iz svijeta optike, pri čemu je prepoznala osebujnost i kvalitetu aktualne Gucci kolekcije. Najveći izbor i najatraktivniji Gucci modeli dostupni su Optici Anda.

Moderno uređene poslovnice Optike Anda možete pronaći na više lokacija u Zagrebu, Zadru, Splitu, Makarskoj i Dubrovniku.
Dostupnost najnovijh kolekcija naočala renomiranih svjetskih brendova, stručnost i vrhunska usluga, samo su neke od karakteristika kojima se Optika Anda može pohvaliti.

U modnome svijetu Gucci je ime koje već dulji niz godina uživa veliku popularnost, a bombastična kolekcija naočala ovog brenda očarala je sve zaljubljenike u modu i postala apsolutni modni imperativ ove sezone. Trendi dodaci s potpisom Gucci prisutni su u gotovo svim sferama i modnim stilovima te uvelike vladaju društvenim mrežama gdje krase profile raznih celebritya i Instagram blogerica.  

Sunčane i dioptrijske Gucci naočale omiljeni su modni pečat ove sezone koji idealno zaokružuje svaki outfit, pa se tako jednako dobro uklapaju u sofisticirani poslovni look kao i u urbani streetstyle. Novo ruho Gucci naočala plijeni pažnju savršenim spojem prepoznatljivog Gucci dizajna te suvremenih stilova za sve generacije.


Vječni retro klasici uvijek se iznova vraćaju u modni svijet pa tako nam i Gucci donosi dozu glamura kroz luksuzne modele naočala u stilu diva starog Hollywooda. Nezaobilazan detalj profinjenih kombinacija filmskih diva nekad su bile upravo mačkaste sunčane naočale, a one se ističu i u aktualnoj Gucci kolekciji koja u suvremene trendove unosi i dašak nostalgije.  Osim mačkastih modela koje najčešće dolaze u kombinaciji s kristalima, u Gucci nam donosi kvadrataste, okrugle  i aviator modele.

Upečatljivi Gucci modeli ističu se predimenzioniranim okvirima s masivnim ručkicama koje dolaze u širokom rasponu boja, od klasičnih jednobojnih modela do intezivnih nijansi toplih i hladnih tonova. Ukrasi na Gucci modelima dolaze u obliku raznih životinjskih i cvijetnih printeva, kristala i glittera te daju Gucci naočalama dozu glamura i ekstravagancije. Među ženskim modelima prevladavaju gradualne leće u pretežito smeđoj boji te zanimljivoj kombinaciji zeleno-žutih graduala dok muški modeli imaju većinom jednobojne leće.

Ako ste i vi poželjeli svoj ultimativan Gucci detalj, posjetite Optike Anda i provjerite zašto su Gucci naočale osvojile modni svijet.Budi najbolja verzija sebe.


Foto, snimanje i montaža: Damir Dešković

Budi najbolja verzija sebe.

Modeli: Antea Valenta i Lea Paurević

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.