Budi najbolja verzija sebe.

Odijelo ne čini ženu, ali ovima je teško odoljeti

Poslovne kombinacije ne moraju biti dosadne. Sve su popularnija odijela u šarenim bojama, a mi imamo najbolje komade iz high street ponude

Budi najbolja verzija sebe.

Sve smo barem jednom u životu morale dati sve od sebe kako bi izgledale istovremeno poslovno, pristojno, ali i zadržale svoj jedinstveni stil. Ako se svakodnevno tako moraš oblačiti sigurno znaš koliko se takav zadatak ponekad čini kao da rješavaš Schrödingerovu jednadžbu


U takvim situacijama idealna su nešto drugačija odijela, posebno ona u zanimljivim bojama. Dok je crno odijelo vječni klasik, nekada jednostavno želimo malo boje u životu, ali se i isticati u masi crnih, sivih i tamno plavih kombinacija. High street brendovi prepoznali su naš problem i u svoje ponude sve više i više dodali unikatna odijela koja odlično možeš stilizirati. 

Budi najbolja verzija sebe.


Ako ružičastom odijelu dodaš oversized košulju, zanimljivu torbicu i cipele na petu, spremna si ne samo za svaki poslovni zadatak koji dođe pred tebe, nego i za modnu pistu. Kako bi ti olakšale potragu, izdvojile smo 10 odličnih odijela za one koji traže nešto manje upečatljivu kombinaciju, ali i one koji se žele potpuno istaknuti od okoline. 

Cijene koje su navedene odnose se na kombinaciju blejzera i hlača, ali se u većini high street trgovina oni prodaju zasebno. Tako da i od navedenih odijela možeš složiti svoje još više jedinstvene kombinacije. Uživaj na poslu u svom novom odijelu i svaki dan se osjećaj kao zvijezda ureda. 

Zara, 630 kn

H&M, 570 kn

Mango, 550 kn

Reserved, 430 kn

Zara, 730 kn

Mango, 700 kn

H&M, 455 kn

Zara, 630 kn

Reserved, 630 kn

Mango, 550 kn

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.