Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Novi vladari modne piste - Kristina Šalinović i Tubular

Poznata manekenka u novoj adidas Tubular kampanji

Novi vladari modne piste - Kristina Šalinović i Tubular
Budi najbolja verzija sebe.

Prateći progresivni razvoj modne scene i napredak u dizajnu, adidas je kreirao liniju Tubular tenisica, namijenjenu individualcima s posebnim smislom za estetiku čiji životni stil prate neprekidan napredak i izazovi. adidas Originals Tubular sinonim je za viziju budućnosti i predstavlja savršen spoj mode i sporta za osobe koje traže jedinstven dizajn i funkcionalnost baš poput Kristine Šalinović.

„Dio sam modne industrije u kojoj često dizajn ne prati funkcionalnost, rade se kompromisi između estetike i forme kojoj dizajn mora udovoljiti. Godinama sam razvijala svoj jedinstveni stil i shvatila da ne moram raditi kompromise, da mogu imati i udobnost i nekonvencionalni dizajn koji prati taj stil, bez ustupaka, ali s napretkom i vizijom budućnosti.“, objasnila je Kristina tijekom snimanja kampanje svoj razlog odabira Tubulara kao savršene tenisice za nju. 


shimmer fallback


Nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. nudi široki asortiman muških i ženskih modela koji brišu granice između forme i funkcionalnosti pri čemu različiti modeli, boje i materijali, pažljivo dizajniranim detaljima pružaju mogućnost većem broju potrošača da pronađu model koji savršeno odgovara progresivnom karakteru pojedinca koji ih nosi. Model za žene, kojeg predstavlja Kristina, dolazi u all black varijanti niskog reza koji se savršeno upotpunjuje u cjelokupni redefinirani oblik u kojem je poseban naglasak stavljen na dominantni reljefni potplat. Kombinacijom adidas Primeknit materijala i posebnog sustava vezanja omogućeno je savršeno prianjanje zahvaljujući kojem modni poznavatelji mogu hrabro koračati u svoje nove izazove bez kompromisa estetici. 


shimmer fallback


Preporučena maloprodajna cijena adidas Originals Tubular tenisica iznosi 849 – 1249 kn, a dostupne su u adidas Originals shopu u Bogovićevoj ulici 1a gdje je adidas pripremio poseban kreativni natječaj, a kako bi osvojili Tubular tenisce kupci moraju doći u shop, zauzeti svoju najotkačeniju pozu u Tubular tenisicama te se fotografirati. adidas tim će odabrati najoriginalniju fotku i vlasnika nagraditi Tubular tenisicama. Tubular tenisice dostupne su još i u Sneakers shopu u Ilici u Zagrebu te kod odabranih partnera shopova Tenisice. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback


shimmer fallback


Više informacija potražite na:
instagram.com/adidashrvatska
www.news.adidas.com
www.facebook.com/adidasoriginals

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.