Nose se futurističke čizme debelih đonova, a Zara ima genijalne modele

Glomazne, vodonepropusne i debele - to su čizme kakve se nose ove jeseni i zime. Provjerile smo Zarinu ponudu i pronašle odlične modele

Svi znamo koliko je adekvatna obuća bitna za jesen i zimu. Dok ljeti možemo trčkarati u japankama od 30 kuna, tijekom hladnijih mjeseci iznimno je važno da nam obuća bude topla, kvalitetna i vodootporna kako bi nas dobro služila tijekom kišnih i snježnih dana. Upravo su tople, debele i glomazne čizme i gležnjače hit ove sezone, a mi smo si dale truda pa smo "pronjuškale" Zarinu aktualnu kolekciju te pronašle deset modela koji možda nisu ženstveni, ali su zato vrlo kul. 

Trend nošenja futurističkih crnih čizama svih visina pokrenut je prije nekoliko godina, a od tada ne izlazi iz mode. Bajkerske čizme tako su kombinirane s asimetričnim ogromnim đonovima, detaljima poput lanaca i zakovica, zatvaračima i neobičnim tkaninama, a sve da bi finalni rezultat bio dizajnerski zanimljiv, ali i funkcionalan. 

Zara nam tako trenutno nudi bogat izbor glomaznih čizama iznimno debelog đona koji neće dozvoliti ni jednoj jedinoj kapljici vode da prodre do naših čarapa. Iako ovakve čizme i gležnjače nisu elegantne niti izgledaju profinjeno, vrlo su udobne i lako nosive. Najbolje izgledaju kada ih se kombinira s lepršavim haljinama ili pak trapericama, a baš svakom outfitu će podariti dašak alternativnog looka. 

Pogledaj našu fotogaleriju i izaberi par koji ti se najviše sviđa. 

Zara crne čizme s debelim đonom i zatvaračem na prednjoj strani - 299 kuna

Kožne čizme do polovice lista s velikim predimenzioniranim đonom - 599 kuna

Crne čizme u stilu čarape s debelim đonom i zatvaračem - 349 kuna

Crne gležnjače s debelim rebrastim đonom - 599 kuna

Crne visoke kožne čizme debelog đona s dodatkom lanaca i zakovica - 799 kuna

Crne gumirane čizmice s žutim šavovima i debelim nepropusnim đonom - 499 kuna

Gležnjače u stilu čarapa s visokom debelom petom - 349 kuna

Visoke kožne čizme do koljena s debelim asimetričnim đonom - 799 kuna

Visoke bajkerske čizme debelog đona sa zakovicama i remenčićima - 599 kuna

Crne visoke čizme s aplikacijom krokodilske kože - 449 kuna

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.