Budi najbolja verzija sebe.
Image
Foto: www.pixsell.hr
Bivša skijašica Ana Jelusić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell.hr

Bivša skijašica Ana Jelusić

Bivša skijašica se udala za Travisa Becka u rujnu 2016. na Trsatskoj gradini. Odabrala je haljinu s potpisom riječkog ateljea Corte.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
Foto: Robert Anić/Pixsell.hr

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Poznata voditeljica udala se u lipnju 2015. i za svoj je poseban dan odabrala kreaciju dvojca Envy Room, a sama ju je malo doradila zlatnim remenom oko struka.

Kristina i Marin Čilić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell.hr

Kristina i Marin Čilić

Prekrasna mladenka na vjenčanju koje se održalo krajem travnja 2018. godine u Cavtatu, zablistala je u Caroline Castigliano vjenčanici. Jednostavna bijela haljina bez naramenica, psihloginji i politologinji je pristajala kao salivena.

Košarkašica Antonija Mišura
Foto: Dino Stanin/Pixsell.hr

Košarkašica Antonija Mišura

Naša najzgodnija sportašica Antonija Mišura 2015. se udala za dugogodišnjeg dečka Marka Sandrića, a vjenčanicu je dala izraditi po mjeri i sama ju je dizajnirala.

Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Čorluke
Foto: Borna Filić/Pixsell.hr

Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Čorluke

Za svoj poseban dan, Franka je odabrala raskošnu vjenčanicu od čipke koju potpisuje dizajnerica Carolina Herrera. Jednostavna, a efektna haljina otvorenih ramena te veo koji je na rubovima imao čipku pretvorili su pjevačicu u pravu ljepoticu.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov
Foto: @majasuput

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Sredinom svibnja 2019. godine, Maja Šuput vjenčala se s Nenadom Tatarinovim. Uzvanike, ali i javnost oduševila je bajkovita vjenčanica golih ramena i bogatog materijala ukrašena šljokicama i perlicama. Za vjenčanicu je bio zadužen Majin najbolji prijatelj i dugogodišnji stilist Marko Grubnić.

Lana Gojak u seksi vjenčanici
Foto: @lana_gojak

Lana Gojak u seksi vjenčanici

Glumica Lana Gojak u kolovozu 2019. godine u Trstu se udala za dugogodišnjeg dečka Sinišu Bajta. Kratku vjenčanicu s dugim rukavom na desnoj strani dizajnirala je Marina Lacković koja stoji iza brenda Larie.

Vjenčanje glumice Marije Borić
Foto: @maraboop

Vjenčanje glumice Marije Borić

Domaća glumica Marija Borić krajem svibnja 2019. udala se za Branimira Jerneića nakon pet godina veze. Bajkovito vjenčanje održano je u Wedding Resortu Corberon, a mladenka se odlučila za dugu bijelu vjenčanicu.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica
Foto: Filip BRala/Pixsell.hr

Doris Pinčić i Boris Rogoznica

Lijepa voditeljica i glumica Doris Pinčić na svom je vjenčanju 2013. zablistala u nježno ružičastoj kreaciji prožetoj čipkom.

Mateo i Izabel Kovačić
Foto: Robert Anić/Pixsell.hr

Mateo i Izabel Kovačić

Lijepa Izabel Kovačić udala se nakon dugogodišnje veze za Matea, našeg nogometnog reprezentativca. 2017. su izrekli sudbonosno da, a Izabel je zablistala u raskošnoj haljini princeza kroja.

Prisjetile smo se

Najljepše vjenčanice slavnih Hrvatica: Imaš li ti favorita?

Vjenčanja su slaba točka mnogih žena. Mnoge mašaju o idealnoj vjenčanici, zamišljaju svadbeno slavlje te cijeli život budno pratimo trendove svijeta vjenčanja čak i ako smo već udane. Postoji ta neka tajna veza između raskošnih haljina i žena, a koja je neraskidiva. I dok su trenutno zbog pandemije u trendu mikro vjenčanja i koktel svadbene haljinice, ništa ne može zamijeniti svečane haljine u princeza stilu. Neovisno o tome voliš li više uske i elegantne ili zaigrane i "pufaste" krojeve vjenčanice, sigurne smo da ćeš inspiraciju za svoju savršenu haljinu moći pronaći i u našoj galeriji vjenčanja slavnih Hrvatica. U posljednjih smo deset godina svjedočili velikom broju celebrity vjenčanja na domaćoj sceni, a neka od njih ostala su nam posebno urezana u sjećanje baš zbog vjenčanica koje su mladenke nosile. Mi se ne možemo odlučiti koja nam se najviše sviđa, a možeš li ti?

Budi najbolja verzija sebe.
zena.hr • Foto Instagram/Pixsell.hr
17.2.2021.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.