Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
High street ponuda

Stylish i udobne: Najbolje traperice kao stvorene za široka bedra

U aktualnoj ponudi high street brendova pronašle smo nekoliko pari traperica koje te neće previše stezati na bedrima i laskat će svakoj figuri

traperice.jpg
Foto: Unsplash

Iako smo već u 2023. godini, i dalje ne postoji ta čarobna formula koja će nam pomoći u tome da kupimo savršene traperice. Pronalazak traperica koje nam pristaju kao salivene ponekad se čini kao nemoguća misija - ili su prekratke ili predugačke, ili imaju previsok ili preniski struk, ili su preširoke ili preuske, a popis bi se još mogao nastaviti.

Image
Za sve prigode

Traperice su vječni klasik - evo koje ćemo modele nositi ovog proljeća

A ako u tu jednadžbu dodamo i malo šira bedra, tek će tada biti nemoguće pronaći savršen par traperica. Ako i tebe muči taj problem, nema ti druge nego isprobavati model za modelom, u nadi da ćeš pronaći jedan koji će ti pristajati. Pomaže ako se fokusiraš na traperice napravljene od rastezljivih materijala poput elastina, spandexa i pamuka, a uvijek dobro dođu i recenzije drugih ljudi.

Na temelju svega toga, pronašle smo nekoliko pari traperica u aktualnoj ponudi high street brendova - ovi modeli neće te previše stezati na bedrima i laskat će svakoj figuri, a uglavnom se radi o širim krojevima koji su ionako na vrhuncu popularnosti, pa će ti traperice biti i stylish i udobne. Evo naših favorita.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.