Budi najbolja verzija sebe.
Proljeće nam stiže

Najava nove sezone: U Stradivarius su stigli prvi proljetni komadi

Popularni high street brend u trgovinama i online već je predstavio komade idealne za sve prigode

Sezonska sniženja u trgovinama lagano su pri kraju, a high street brendovi su nam svojim novim kolekcijama lagano počeli najavljivati dolazak jedne posve nove i uzbudljive modne sezone. Sezone u kojoj se nadamo kako ćemo puno više izlaziti van i vraćati se na staro normalno. Iako u kolekcijama još uvijek prevladavaju topliji komadi, puno je i onih koji prizivaju proljeće.

Novim kolekcijama uglavnom prevladavaju minimalistički i jednostavni krojevi te basic komadi, a posljednja u nizu kolekcija koja nas je oduševila je ona popularnog brenda Stradivarius.

Ovaj nam brend u najnovijoj kolekciji donosi komade idealne za sve prigode, a ističu se tanke prošivene jakne, kaputi od laganih materijala i drugi basic komadi idealni za prijelazno razdoblje koje je pred nama. Osim trendi odjevnih komada, Stradivarius nudi i upečatljive modne dodatke koji će začiniti svaki outfit.

Budi najbolja verzija sebe.

Dominiraju uglavnom neutralne boje, od kojih se najviše ističu bijela i crna, koje će se uklopiti u svačiju garderobu. Kolekcija je comfy, ležerna i prilagodljiva svakom stilu, a neke od favorita donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Stradivarius

1/15
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.