Budi najbolja verzija sebe.
Bez greške

Modne lekcije Jennifer Aniston: 10 bezvremenskih komada za savršen stil

Čak i outfiti koje je Jennifer Aniston nosila 90-ih još uvijek su prava modna inspiracija, a ona se nikada ne odriče nekih komada. Ovo su modne lekcije 'slavne prijateljice' Jennifer Aniston

Jennifer Aniston jedna je od onih zvijezda koja rijetko kada pogriješi kada se radi o modnom odabiru. Omiljena prijateljica zna kako na crvenom tepihu elegantnim odabirima istaknuti najbolje na sebi, pa njezine noge uvijek dolaze u prvi plan. No, ono što će reći svi modni stručnjaci je da ona nikada nije vulgarna nego profinjena i seksi. No, Jennifer zna i kako odabrati prave traperice jer nitko u Hollywoodu ih ne nosi kao ona, a njezine ležerne kombinacije uvijek izgledaju cool.

Ukratko, stil Jennifer Aniston teško se može nadmašiti, a čak i lookovi koje je nosila 90-ih služe kao inspiracija za današnje modne kombinacije. Vjerojatno je to zato što ona prvenstveno nosi odjeću koja joj se stvarno sviđa, a nekim komadima je vjerna desetljećima bez obzira na trendove. Kada se unatrag gleda njezin stil, od trenutka kada se pojavila na malim ekranima, može se uočiti da se ona drži nekih modnih pravila i vjerojatno zbog toga volimo uvijek pogledati što je odjenula. Jennifer također nosi odjeću koju svaka žena može nositi u svom životu, bez obzira radi li se o ležernoj kombinaciji ili nekoj svečanoj prilici.

Njezin bezvremenski stil sastoji se od nekoliko osnovnih komada s kojima se uvijek igra, a bez čega Jennifer ne može već desetljećima možeš pogledati u nastavku:

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.