Midi haljine: Najljepši modeli s cvjetnim uzorkom savršeni za romantični look

Floralni motivi na haljinama i tijekom hladnijih dana u svaku kombinaciju unose dozu romantičnog štiha

Haljina midi duljine zvijezda je svake garderobe, bez obzira na godišnje doba. Svaka sezona donosi neke nove modele koji u spoju s novim trendovima uvijek izgledaju još bolje i privlačnije.


I ove ćemo jeseni često posezati za haljinama midi duljine, a kao jedan od favorita unutar kolekcija brojnih brendova ističu se one s cvjetnim uzorkom. Floralni motivi i tijekom hladnijih dana u svaku kombinaciju unose dozu romantičnog štiha, a  ono po čemu se jesenske cvjetne haljine razlikuju od proljetnih i ljetnih su boje koje prevladavaju. Kod jesenskih modela prevladavaju tamnije nijanse, a floralni motivi nešto su neutralniji, no i dalje jednako zanimljivi.


Cvjetne haljine midi duljine dobar su izbor i za ovo prijelazno razdoblje kada ih možeš nositi u kombinaciji s kožnom jaknom, blejzerom ili balonerom te uz gležnjače ili pak svestrane loaferice.  


Poželiš li osvježiti svoju garderobu za jesen, razmisli o barem jednoj cvjetnoj haljini midi duljine, a mnoge odlične modele pronaći ćeš u ponudi omiljenih high street brendova. U potrazi za najljepšim modelima cvjetnih haljina i mi smo istražile aktualne kolekcije, a neke od favorita donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.