Budi najbolja verzija sebe.
Od elegancije do kiča

Met Gala 2021.: Najluđa dosad -od prekrivenog lica do seksi kaubojke

Od Billie Eilish koja je svojim outfitom donijela dašak starog Hollywooda, preko Jennifer Lopez kao kaubojke, pa sve do horor izdanja Kim Kardashian u crnom od glave do pete - izdvojile smo najveće modne trenutke s ovogodišnje Met Gale

Met Gala, koju još zovu i Oscarom mode, obično se održava prvog ponedjeljka u svibnju, no nakon godinu dana pauze zbog pandemije, ova najveća modna večer u godini vratila se drugog ponedjeljka u rujnu i nesumnjivo možemo reći da je ekskluzivnija nego ikad prije.

Kao i svake godine, zvijezde A-liste okupile su se u Metropolitan Museum of Art, na najglamuroznijem događaju godine za koji se uvijek traži karta više, no samo je odabrani mogu dobiti.

Tema je bila 'In America: A Lexicon of Fashion', čiji je cilj bio prikazati djela dizajnera koji su obilježili modnu povijest, a s obzirom da će se ovogodišnja Met Gala održati u dva navrata - tema drugog dijela biti će u istom tonu: 'In America: An Anthology of Fashion', ali taj nas modni spektakl čeka tek 5. svibnja 2022. godine.

Budi najbolja verzija sebe.

I ovoga puta, crveni tepih bio je pun upečatljivih modnih izdanja, od besprijekorne elegancije do kičastih, ali i bizarnih kombinacija.

Od Billie Eilish koja je svojim outfitom donijela dašak starog Hollywooda, preko Jennifer Lopez kao kaubojke, pa sve do horor izdanja Kim Kardashian u crnom od glave do pete - u nastavku smo izdvojile najveće modne trenutke s ovogodišnje Met Gale.

1/25
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.