High street ponuda

Obožavamo lepršave ljetne suknje, a ti?

Ljetne vrućine najlakše se 'preživljavaju' u laganim, lepršavim suknjama. Ti odlučuješ hoće li one biti duge ili kratke, jednobojne ili pune sitnog, šarenog cvijeća, a mi smo ti pripremile desetak na izbor

Prozračni, lepršavi materijali omiljeni su nam u ljetnim mjesecima. Osim što je bitno da "dišu", jednako je važno i da se na njima ne vide mrljice od znoja i da se ne gužvaju. Ok, ovo posljednje i nije toliko važno.

Ljeto je vrijeme u kojem smo opušteni ili bi barem trebali biti pa ispeglane košulje i haljine padaju u drugi plan. Naravno ako ne radiš u ugostiteljstvu i sezona je vrijeme u kojem "plivaš" od posla. No, kada skineš radnu unformu, na red opet dolaze lepršave ljetne suknje. Pregledale smo što se nudi u high street ponudi i pronašel desetak suknji stvorenih za ljeto. Midi, kratke ili duge - izaberi one u kojima se najbolje osjećaš.

Nama se najviše svidjela midi suknja s plavo-bijelim gingam uzorkom te ona prozirna za plažu, s dubokim prorezom. Posebno su šarmantne minice s volanima. Ako su pritom na cvjetiće, nema sretnijih od nas!

1/10
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.