Ključni komad za ljeto

Nose se leopard haljine. Pronašle smo 10 upečatljivih modela

Leopard print ovog je ljeta doživio svoj veliki povratak, a najbolje izgleda u kombinaciji s lepršavim haljinama

S dolaskom toplijih dana stigli su i neki posve novi modni trendovi, a high street brendovi svojim su nam kolekcijama najavili uzbudljivu modnu sezonu. Brojni su trendovi doživjeli veliki povratak, a jedan od njih je i zavodljivi leopard uzorak.

Uz razigrani cvjetni print te romantične točkice, leopard uzorak ovog je ljeta veliki modni hit i dolazi u spoju s bluzama, tunikama, suknjama i svestranim haljinama. Upravo su leopard haljine među najpoželjnijim komadima ovog ljeta, a pronaći ćeš ih u ponudi brojnih high street brendova.

Istovremeno jednostavne i efektne, haljine s leopard uzorkom odličan su izbor u baš svakoj prigodi. Modeli u stilu košulje začinit će svaki poslovni outfit, dok ćemo leopard haljine od lepršavih materijala rado nositi u svojim gradskim kombinacijama, ali i na plažu.

Ovog je ljeta izbor haljina s leopard uzorkom zaista raznolik i bogat, a ističu se modeli svih duljina i različitih krojeva. Među najpopularnijima su košulja-haljine te kratki modeli u stilu tunika.

Istražile smo kolekcije naših omiljenih brendova, a neke od najljepših haljina s leopard uzorkom koje ćemo nositi ovog ljeta donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mohito, Zara

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.