Budi najbolja verzija sebe.

Kupaći kostimi koje bi nosila i Brigitte Bardot: Retro krojevi koji odišu glamurom i elegancijom

Arabella London je brend luksuznih kupaćih kostima u koje smo se zaljubile na prvi pogled. Klasični, elegantni i prije svega zavodljivi - ovi retro badići san su naših morskih snova

Već je kraj srpnja i većina nas već se opskrbila najnovijim modelima badića u kojima provodimo ovo ljeto, ali to ne znači da ne možemo maštati o luksuznim, vrhunskim kupaćim kostimima jednog od najekskluzivnijih brendova odjeće za more na svijetu. Radi se naravno o Arabella London, brendu specijaliziranom za badiće u kojima možemo zamisliti dive poput Brigitte Bardot ili Cathérine Deneuve.


Klasični, ali opet seksi, ovi su kupaći kostimi i bikiniji doista posebni, a sve ih karakterizira retro štih kojim odišu. Vrhunski materijali, pomno osmišljeni detalji i klasični krojevi koji laskaju svakoj figuri – to su glavne značajke Arabella badića koje bismo itekako voljele prošetati na plaži.

Cilj i misija ovog modnog brenda je stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu. Kombinirajući vintage estetiku sa modernim detaljima, kreatori ovog brenda stvorili su prekrasnu kolekciju badića koji su vrlo ženstveni i profinjeni.

Budi najbolja verzija sebe.


Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s traper hlačicama ili tunikama, Arabella kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do večeri. S obzirom da su vrlo kavlitetni, prati ih i visoka cijena, no ona žena koja u njih investira može biti sigurna da će ih nositi godinama.

Izdvojile smo nama divnih deset modela.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.