Budi najbolja verzija sebe.
Jesenski trendovi

Kožna jakna i sako - komadi bez kojih ne možemo ni ovu jesen

Iako još pomalo žudimo za vrućim i ležernim ljetnim danima, ipak se polako prebacujemo u jesensko raspoloženje, ali i u jesenske komade. Ako postoji jedan komad koji se posebno ističe svake godine, to je kožna jakna. Obožavamo ga u svim verzijama, a ove godine i kožni sako je apsolutni hit. Ova dva komada su na vrhu popisa jesenskih trendi komada.

Nije čudno što ih obožavamo jer su mogućnosti za kombiniranje bezbrojne, a spadaju u klasike koje ćemo rado nositi i sljedećih sezona. No, ove sezone posebno se istaknuo kožni sako, a obožavaju ga i mnoge slavne dame. Emily Ratajkowski, Kendall Jenner i Kaia Gerber, samo su neke od dama koje uživaju u ovom komadu iz devedesetih, a kombiniraju ga na različite načine.

Budi najbolja verzija sebe.

Stoga smo provjerile što se sve može pronaći u našim omiljenim dućanima, a ima različitih modela od umjetne i prave kože. Od klasičnih motorističkih jakni do zanimljivih sakoa ili pak natkošulja. Svakako se ističu zanimljiva smeđa kožna jakna iz Manga i klasični sakoi, a u nastavku provjeri u kojem komadu želiš šetati ovu jesen.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.