Budi najbolja verzija sebe.

Komad savršen za svaku prigodu

Popularna pencil suknja savršena je za svaku prigodu

Budi najbolja verzija sebe.

Pencil suknja je popularni modni komad koji je savršen za svaku prigodu, stil i godišnje doba. Ova suknja predstavlja simbol klasičnog stila za žene diljem svijeta, a predstavio ga je Christian Dior krajem 1940.-tih. Posebna je zbog svog kroja - nije prekratka, ne otkriva previše, a nije ni preduga te ističe ženske obline na pravi način te omogućuje da se sakriju mogući nedostaci. Figura tijela će u pencil suknji postati iznimno naglašena u obliku sata, a može se kombinirati i uskladiti s košuljom, bluzom, jaknom, peplum topom, remenom i različitim vrstama cipela.

Ovisno o stilu koji vam se sviđa, pencil suknja može vam dati pravi holivudski look, ali i moderan te ženstven izgled. Posebnost pencil suknje je u tome što prekriva koljena i skreće pažnju na zamamne obline žene, to jest na bokove. Zbog visokih peta koje se najčešće nose uz pencil suknju, noge će vam izgledati izuzetno ženstveno.

Pencil suknja na pravi će način istaknuti žensko samopouzdanje i izgled, a izvrstan je izbor za kombiniranje različitih outfita i stilova. Ukoliko tražite nešto otkačeno i drugačije, izaberite pencil suknju s predivnim print dizajnom.


Pronađite inspiraciju za kombiniranje pencil suknje u našim prijedlozima

Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.Kožna pencil suknja

Iskombinirajte kožnu pencil suknju jer je nosiva u svim trenucima i za svaku prigodu, a odlično će pristajati uz košulje, čipkaste majice, ali i vunene kapute i veste.

Casual outfit

Usklađene boje uz pencil suknju odličan su izbor za svaki dan i jednostavan, casual look.
Elegantan i klasičan look

Za klasičan look, birajte jednostavnu pencil suknju uz koju ćete uskladiti modernu košulju.

Duža pencil suknja

Ova pencil suknja izvrsno će stajati uz visoke pete jer će vas učiniti mršavijima i vizualno izdužiti noge.Printana pencil suknja

Tiskana suknja podići će svako raspoloženje, a izvrsne su za kombiniranje s jednobojnim majicama, košuljama ili peplum topom.


Izvor: Pinterest.com
stylemotivation.com
sheknows.com

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.