Budi najbolja verzija sebe.
Trenirke su postale trendi

Kako na stylish način nositi trenirku? Znamo i to

Donosimo ideje kako nositi trenirke u svakodnevnim kombinacijama i to na stylish način

Prošle godine većinu smo vremena provodili kod kuće pa je jedan od najvećih modnih trendova bio nošenje loungewear komada, a taj isti trend nastavlja se i u prvim mjesecima 2021. godine.

Udobnost i praktičnost sada su nam prioritet s obzirom na to da i dalje puno vremena provodimo u svojim domovima, a mnogi i rade od doma. Pleteni setovi, trenirke i sportske majice bili su naši omiljeni komadi, a zavladali su i kolekcijama popularnih high street brendova.

I u novim sezonama udobni komadi vode glavnu riječ, a osim modela od tankog pletiva, za toplije su se dane istaknule trenirke u pastelnim tonovima. Loungewear komadi su zahvaljujući epidemiji i posljedicama koje je ostavila na naše živote dobili jednu posve novu dimenziju i izgledaju elegantnije i ljepše nego ikad prije.

Budi najbolja verzija sebe.

Trend nošenja lounge komada prigrlile su i brojne trendseterice koje ih, osim kod kuće, nose i u svojim stylish kombinacijama. U sezoni koja je pred nama najpopularnije će biti trenirke odnosno jogger hlače i sportske majice u raznim kombinacijama, a poznate trendseterice već su ih isfurale na svoj način i tako nam pokazala da i u udobnim i sportskim komadima možemo izgledati stylish i ženstveno.

Nedostaje li ti ideja o tome kako ovog proljeća kombinirati trenirke i loungewear komade u svojim svakodnevnim outfitima, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile nekoliko odličnih kombinacija koje ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Foto: Instagram

Budi najbolja verzija sebe.
1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.