Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Jeste li bili na rođendanskom tulumu Westgatea?

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj prošli je vikend proslavio 7 uspješnih godina!

Jeste li bili na rođendanskom tulumu Westgatea?
Budi najbolja verzija sebe.

Svi posjetitelji svjedočili su najzabavnijim rođendanskim danima Westgate Shopping Cityja, a popularni centar  iznenadio je brojnim događanjima, veselim dječjim programom, koncertima popularnih glazbenih izvođača, ali i vrhunskim shoppingom uz odlične popuste!

Nezaboravna rođendanska proslava trajala je od 11. do 13. studenog, a vesela iznenađenja dočekala su baš sve posjetitelje. Luka Vidović oduševio je mališane, a brojni animatori i face painteri pobrinuli su se da ne bude mjesta dosadi.  Za izvrstan glazbeni program pobrinuli su se vrhunski izvođači poput Pavela, Pravila igre i Soul Shadowsa, a veseli popusti i iznenađenja za sve posjetitelje samo su pridonijeli i onako već odličnoj atmosferi.  Najdraže uspomene zasigurno su ostale sačuvane jer je Westgate pripremio i uvijek zabavan photo booth, a i ovog rođendanskog vikenda svi su imali priliku uživati u shoppingu do kasno u noć.

Najveći shopping centar u Hrvatskoj već sedam godina osigurava izvrstan shopping svojim posjetiteljima, a bogata ponuda, neodoljivi popusti i dodatni zabavni sadržaji čine ga pravim shopping središtem.

Posjetite Westgate i iskoristite odličnu priliku za kupnju najdražih brendova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.