Inspirativne outfit ideje: Što nositi na posao usred najvećih vrućina?

Inspiraciju za osmišljavanje efektnih poslovnih kombinacija i ovog smo puta potražile na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica i pronašle smo neke zaista inspirativne ideje

Ljetni mjeseci sa sobom donose brojne radosti, ali i pokoji izazov. Jedan od tih izazova je i osmišljavanje poslovnih kombinacija koje moraju biti ugodne i prozračne, a ipak zadržati dozu formalnosti i elegancije.

Visoke temperature te užarene gradske ulice boravak u gradu i odlazak na posao čine manje ugodnim, a ponekad je izbor odjevnih komada za takve dane prava noćna mora. Što nositi tijekom takvih toplinskih valova s kojima smo se susretali prethodnih tjedana?

Inspiraciju za osmišljavanje efektnih poslovnih kombinacija i ovog smo puta potražile na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica i pronašle smo neke zaista inspirativne ideje.


Najbolji izbor za vruće ljetne dane su lepršavi modeli te prozračne tkanine kao što su lan, viskoza i pamuk. Svakako izbjegavaj odjeću od sintetičkih materijala u kojima će ti još više biti vruće.

U ljetne poslovne kombinacije savršeno će se uklopiti midi haljine, kombinezoni i suknje te svestrani komad od lana u kojima ćeš se osjećati ugodno, a elegantno čak i tijekom onih najtoplijih dana.

Nedostaje li ti ideja o tome kako ovog ljeta kombinirati modne klasike za odlazak na posao, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile nekoliko efektnih modnih kombinacija koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za odijevanje u vrućim danima koji su pred nama.

Foto: Instagram


1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.