Idealne za sve prigode: Čak dvadeset svestranih modela haljina koje ćemo nositi od jutra do večeri

Ljeto je pred nama, a i krenula su sniženja pa je sada prava prilika da u svoju garderobu 'ubacimo' još nekoliko svestranih modela haljina koje ćemo moći nositi u svim prigodama

U potrazi za idealnim komadima za ljetne dane izbor nam najčešće pada na haljine. Lepršave i ženstvene, haljine su komad koji možemo nositi u svim prigodama, bilo da je riječ o odlasku na posao, do grada, na plažu ili pak na vjenčanje.

High street brendovi i za ovo su nam ljeto u svojim kolekcijama predstavili mnogo prekrasnih modela pa je teško odabrati samo nekoliko favorita. Iako nema pravila, ponudom brendova dominiraju midi haljine od lana, kao i one ukrašene raskošnim uzorcima poput točkica i floralnih motiva. Tu su i haljine u obliku košulje, koje su idealne za poslovni outfit, osobito u ljetnim danima kada odijevanje za posao postaje pravi izazov pa je upravo haljina savršeni izbor.


Haljine s naramenicama i one u stilu kaftana ostaviti ćemo za plažu, dok ćemo svečanije modele razdo nositi na sve ljetna vjenčanja i slične evente koji su pred nama.


Ljeto je pred nama, a i krenula su sniženja pa je sada prava prilika da u svoju garderobu 'ubacimo' još nekoliko svestranih modela haljina koje ćemo moći nositi od jutra do večeri. Istražile smo aktualne kolekcije modnih brendova, a 20 favorita donosimo u nastavku.Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.