Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Wow efekt'

Hlače s uzorkom su najposebniji proljetni trend, a Zara ima odlične modele

Hlače s uzorkom proljetni su trend u kojem svi grade svoju maksimalističku estetiku, kombinirajući ih sa svime - od basic kratkih majica do jednobojnih košulja

hlače s printom.jpg

Hlače s uzorkom najnoviji su mikro trend koji je zavladao u modnom svijetu i zabavne su koliko i zvuče. Bilo da se radi o kariranom, prugastom ili cvjetnom uzorku, ovaj veseli proljetni trend zovu još i 'party hlačama'. Jer, na kraju krajeva, ako trenutno ne možemo biti na pravim partyjima, barem uvijek možemo imati party u ormaru.

Image
Već od 69 kuna

Od trendi komada do modnih klasika: Mango Outlet ima sjajnu ponudu za toplije dane

Budući da su maksimalistička estetika i cjelokupna nostalgija za 60-ima zavladale u uređenju doma, ali i u modi, brendovi se sve više 'igraju' s jarkim bojama i printevima, no umjesto da se u odjeći drže jedne boje, sve je popularnije miješati raznorazne nijanse i uzorke.

I voilà, hlače s uzorkom su trend u kojem svi grade svoju maksimalističku estetiku, kombinirajući ih sa svime, od basic kratkih majica do jednobojnih košulja.

Dakle, ako smo te zainteresirale da se odmakneš od uobičajenih traperica u svim nijansama plave i jednobojnih hlača, u nastavku provjeri nekoliko sjajnih modela s uzorkom koje smo pronašle u Zari.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.