Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Grčki glamur dobio je zagrebačku adresu - upoznajte Oxette

Nakit dostojan grčkih božica

Grčki glamur dobio je zagrebačku adresu - upoznajte Oxette
Budi najbolja verzija sebe.

Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka – Oxette, ove godine slavi punoljetnost svog postojanja. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, odnedavno se pridružio i Zagreb.

Ključ uspjeha dugogodišnje tradicije izrade nakita zasigurno se krije već i u samom porijeklu imena. Riječ 'oxette', odnosno 'snažna žena', nastala je od grčke riječi OX (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski). Ova zanimljiva kombinacija riječi daje naslutiti kako se radi o nakitu namijenjenom profinjenim, dinamičnim, modernim i neovisnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju osobnost i stav. Upravo osobno izražavanje predstavlja filozofiju Oxetta, čiji je dizajn inspiriran svjetskim trendovima u modi i umjetnosti, kombinirajući eleganciju, neformalnost i glamur, koje ga čine nosivim u svim prilikama. Ovaj statement nakit jednostavan je, no vrlo stylish način da podignete  i upotpunite svaku odjevnu kombinaciju, bilo da se radi o casual dnevnoj prigodi ili pak ludom noćnom provodu. Oxette donosi neku novu modnu priču te kroz izniman dizajn, razigranost i originalnost, uspješno prenosi lifestyle osobe koja ga nosi.

Posjetite Oxette prodajno mjesto u Arena Centru u Zagrebu, pretvorite se u božicu ljepote i uvjerite se da ovo nije još samo jedna grčka legenda…

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.