Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Savršena za ljetne partyje

eNVy room predstavio novu kolekciju u kojoj sigurno nećeš proći nezapaženo

Prvi dani ljeta savršeno su vrijeme za nove uspomene, ali i neke nove modne priče, a svoju sanjivu ljetnu priču modni je dvojac eNVy room ispričao kroz seriju fotografija snimljenih na ušću Neretve, stavljajući u fokus novu kolekciju za toplu sezonu koja odiše prepoznatljivim daškom elegancije i ženstvenosti, ali i ljetne ležernosti.

925STUDIO_ENVYROOM_2022_1.jpg
Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon što smo gotovo dvije godine čeznutljivo promatrali avione na nebu maštajući o dalekim destinacijama, sanjarili o šetnjama nepoznatim ulicama i pogledom na neke nove krajolike, ponovno je stiglo vrijeme za hvatanje kilometara i neka nova nadahnuća. Upravo su tim nadahnućima, sabranima na putovanju pitoresknom Španjolskom, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović protkali svoju novu kolekciju.

shimmer fallback

No, te niti inspiracije provlače se kroz priču posve suptilno ogledajući se tek u detaljima inspiriranima tipičnim španjolskim motivima, čipkanom gornjem dijelu kombinezona u obliku raskošne lepeze, lepršavim resama, donjim dijelovima kratkih haljina koje podsjećaju na marame ili pak plavo-bijeloj kombinaciji boja koja neodoljivo asocira na tradicionalni uzorak maurske keramike.

shimmer fallback

Osim prepoznatljive elegancije i ženstvenosti, nova eNVy room kolekcija odiše i dozom osvježavajuće ljetne ležernosti. U fokusu modne priče za recentnu toplu sezonu, sačinjene od čipke, svile i viskoznog cadyja, iznova su haljine u mini i maksi dužinama. Lepršave su i lagane, upotpunjene resama i šarmantnim naborima, dugim šalovima ili zavodljivo otkrivenim leđima. Posebno efektno izgleda dvobojni kombinezon s gornjim dijelom u formi lepeze i ležernim plavim hlačama vrlo širokih nogavica, a u kolekciji, osim haljina, pozornost privlače i zanimljivi kompleti. Iako naoko jednostavna, i ova modna priča obiluje detaljima.

shimmer fallback

Komplet sa žutim uzorkom sastavljen je od ležernih hlača niskog struka s dubokim prorezima i crop topom koji se vezuje u struku, dok je onaj crni, nešto elegantniji, upotpunjen čipkanim topom s rastezljivim trakicama i zanimljivim kratkim sakoom čiji je "šal" ustvari produžena kragna koja pruža različite mogućnosti stiliziranja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.