Dvadeset 'top' komada koje još stigneš uloviti na sniženju u Reservedu

Osim lepršavih ljetnih komada, u ponudi mnogih brendova pronaći ćeš i pletivo, balonere i jakne te neke malo toplije komade idealne za prijelazno razdoblje koje je pred nama

Ljetno sniženje u trgovinama i na online shopovima popularnih high street brendova traje već neko vrijeme, a ako se još uvijek nisi počastila shoppingom, sada je za to idealna prilika jer su počeli i drugi krugovi sniženja pa se pojedini komadi mogu kupiti po uistinu pristupačnim cijenama.

Na sniženju su sada komadi iz proljetno-ljetnih kolekcija, ali budeš li malo pomnije istraživala, pronaći ćeš i odjeću idealnu za jesenske dane koju se sada svakako isplati uloviti po dobrim cijenama.

Osim lepršavih ljetnih komada, u ponudi mnogih brendova pronaći ćeš i pletivo, balonere i jakne te neke malo toplije komade idealne za prijelazno razdoblje koje je pred nama. Tu su, dakako, i efektni modni dodaci bez kojih niti jedna kombinacija neće biti potpuna.


Jedan od brendova koji nas uvijek iznova oduševljava svojom ponudom odjevnih komada i modnih dodataka je Reserved u čijim su trgovinama i na online shopu pojedine cijene sada snižene do 70 posto pa se isplati uložiti u one komade koje ćeš moći nositi sezonama.

Istražile smo ponudu, a favorite sa sniženja u Reservedu donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Reserved

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.