Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Darija i Krešimir u Hrvatsku dovode unikatan nakit izrađen od pravih cvjetova orhideje

Osim što ih oboje inspirira strast prema lijepim stvarima, estetici i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, njihova veza s Risisom ima posebnu priču

Darija i Krešimir u Hrvatsku dovode unikatan nakit izrađen od pravih cvjetova orhideje
Budi najbolja verzija sebe.

Trend koji su početkom milenija popularizirale Britney Spears i Beyonce, a ponovno ga u profinjenijoj varijanti ove sezone na velika vrata vraćaju modne kuće poput Chanela i Victorije Beckham - remen-ogrlice, ključan su dio ponude Risisa, singapurskog brenda odnedavno dostupnog i u Hrvatskoj.


shimmer fallbackOvaj poseban brend nakita u Hrvatsku dovode Darija Kovačević i Krešimir Petrić, dvojac koji stoji iza brenda Lykke. Osim što ih oboje inspirira strast prema lijepim stvarima, estetici i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, njihova veza s Risisom ima posebnu priču. "Risis orhideju mama je dobila na poklon od tete koja je putovala u Singapur prije 25 godina. Tu ogrlicu kojoj sam se cijeli život divila je mama potom darovala meni kada smo Krešimir i ja osnovali Lykke nakit. Zadivljeni ovim jedinstvenim mehanizmom i načinom izrade Risis nakita željeli smo ga prezentirati i našem tržištu. Naša ideja i plan ubrzo su bili prihvaćeni od strane Risisa koji nam je ustupio zastupništvo za Hrvatsku i dio Europe", kaže Darija.

shimmer fallback


Ovaj dvojac ističe da su se odlučili preuzeti ovaj brend jer tako nešto nije dostupno na našem tržištu, a kad je riječ o nakitu, Darija i Krešimir uvijek teže nečem što ne postoji u širokoj ponudi. Jedinstven, originalan, visoko kvalitetan, a opet cjenovno prihvatljiviji od konkurentskih brendova, Risis je bio pravi izbor za proširenje poslovanja.

shimmer fallback


Jedinstven u svijetu - izrađen od pravih cvjetova orhideja

Risis ogrlice mogu se nositi na različite načine, a kao moćan i ženstven modni dodatak stegnut oko struka, podižu svaku modnu kombinaciju. Ručno rađene i oblikovane od pravih orhideja, svaka Risis ogrlica je unikat. Kao zaštitni simbol brenda, Risis orhideja je predmet žudnje i simbol elegancije još od davne od 1976.  Ovi komadi izrađeni su od ručno ubranih pravih cvjetova orhideje koje su delikatnim postupkom optočene 24-karatnim švicarskim zlatom i plemenitim metalima te time zauvijek očuvane kao vječna uspo mena. Posebno patentiranim slider zatvaračem, Risis ogrlice mogu se nositi na više od 6 različitih načina, uključujući i kao remen. 
Osim kolekcije orhideja ogrlica, Risis nudi i unikatne komade izrađene od ružinih latica optočene 24-karatnim zlatom. 

shimmer fallbackBogatu ponudu brenda dodatno upotpunjuje kolekcija dragog kamenja. Inspirirana sofisticiranošću i delikatnosti Peranakan pločica kao simbola prosperiteta i bogatstva, kolekcija je optočena dragim kamenjem poput bijelog ili plavog topaza, ametista ili granata. Izrezbarena od 925 srebra i optočena 18-karatnim zlatom, ova linija je dodatno finiširana završnim slojem sjaja koji joj daje taj moderan twist


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.