Cvjetne haljine u bojama jesenskog lišća jedini su 'it' komad koji nam treba

Tko kaže da su haljine floralnog uzorka rezervirane samo za proljeće i ljeto? Mi smo pronašle deset divnih jesenskih modela

Na samom smo pragu ulaska u listopad, jesenski mjesec žutog i crvenog lišća, kestena i narančastih tonova krošanja. Iako biljke sada ne cvjetaju, već upravo suprotno, to ne znači da se moramo odreći omiljenog nam ženstvenog uzorka - onog cvjetnog. High street ponuda se pobrinula da sve zaljubljenice u cvijeće i floralne uzorke i ove jeseni dođu na svoje te da po cijele dane mogu nositi lepršave haljine jesenskih boja s motivima lišća i cvijeća. 

Od onih zagasitih, maslinastih nijansi pa sve do živih crvenih i konjak tonova - haljine ove jeseni možemo nositi uz visoke čizme, gležnjače ili pak kožnu jaknicu i uvijek se osjećati toplo i elegantno. Mango, Reserved, Stradivarius, H&M i Asos u svojoj aktualnoj ponudi jesensko/zimskih kolekcija imaju divne modele lepršavih haljina koje oduševljavaju i koloritom i motivima. 

Od onih s velikim ružama i žarko obojenim cvjetovima pa sve do onih s apstraktnim motivima lišća - svaka ljubiteljica cvijeća u jesenskim će kolekcijama pronaći haljinu za sebe. Pogledaj kojih se deset modela nama najviše svidjelo. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.