Čupave torbice od umjetnog krzna novi su mikro trend

Teddy kaput i tople sherpa krpice dobile su čupavu prinovu. Torbice od umjetnog krzna najnoviji su trend koji je preplavio high street ponudu

Iako kalendarski još nije tu, po vremenu osjećamo da je zima uvelike stigla. Kako temperature padaju tako sve više volimo meke i tople krpice, što znači da teddy kaputi polako izlaze iz ormara dok nas sherpa odjeća grije u udobnosti doma. Na modnoj se sceni pojavio još jedan čupavi dodatak - torbica od umjetnog krzna.    


Meke i čupave torbice preko noći su se pojavile u ponudi gotovo svakog high street brenda te su tako postale jedan od omiljenih novih mikro trendova. Možemo ih pronaći u svim bojama i veličinama te u dvije varijante materijala. Jedan je uvijek popularno umjetno krzno dok je drugi sličniji plišanom medi kojeg smo imale u djetinjstvu. 


Ovakve torbice možda nisu za svakoga, ali su odličan dodatak modernom zimskom outfitu. Odlično će izgledati kako u casual tako i smart kombinaciji, a najbolje će se slagati s teddy kaputom u istoj nijansi. Još kad toj kombinaciji dodaš tople čizme s krznom i pletenu kapu bit ćeš spremna za najhladniji zimski dan i to u stilu. 

Izabrale smo 15 mekih torbica iz high street ponude koje su nam se posebno svidjele. Na popisu ćeš pronaći sve, od bež velikih torbi do mini lila čupavica. 

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.