Budi najbolja verzija sebe.

Crni kaput je klasik i uvijek je IN, a ovo su ovosezonski favoriti

Crni kaput je jednostavan i elegantan pa se može nositi i u svim prigodama i odlično pristaje uz svaki outfit

Sve hladniji dani u našu su garderobu vratili neke omiljene modne klasike među kojima se i ove sezone ističu upečatljivi kaputi.

Upravo će kaputi biti naš najčešći izbor u hladnijim danima koji su pred nama, a ove jeseni dolaze u pregršt odličnih modela. U spoju s najnovijim trendovima, izgledaju zaista privlačno, a u ponudu high street brendova pronaći ćeš divne modele idealne za sve prigode. Ove su sezone vrlo popularni modeli i neutralne nijanse. Kad je riječ o uzorcima, najpopularniji su karirani kaputi koji će začiniti tmurne jesenske dane.

Budi najbolja verzija sebe.


Klasik među kaputima zasigurno je crni kaput koji će i ove sezone biti naš favorit, a može se pronaći u kolekcijama mnogih brendova. Crni kaput je jednostavan i elegantan pa se može nositi i u onim najposebnijim prigodama, a odlično pristaje uz baš svaki outfit.

Statement je komad i odličan je za kreiranje sve popularnije capsule garderobe. Uvijek djeluje efektno i upečatljivo, a posebno se dobro slaže s trapericama, midi haljinama i plisiranim suknjama. Najpopularniji modeli ove sezone su oni oversized kroja, vuneni kaputi te oni u military stilu, a tu su i trendi bunde od mekanog krzna.


U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela crnih kaputa idealnih za sve prigode u hladnijim danima koji su pred nama.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Mohito, Reserved, Stradivarius, Zara

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.