Budi najbolja verzija sebe.
Klasičan komad

Crni blejzer uvijek je IN, a pravo je vrijeme za jedan novi

Crni sako ima moć da podigne svaki outfit, a možeš ga nositi na elegantne, ali i ležerne jesenske kombinacije

Jako volimo blejzere svih boja i krojeva - oni imaju tu moć da promijene bilo koji look i da čak i onom najležernijem outfitu daju dašak elegancije. A najveći klasik među blejzerima svakako je crni blejzer, najsvestraniji među svima.

Velike su šanse da već posjeduješ crni blejzer, ali kada si ga zadnji put nosila? Ako je prošlo neko vrijeme, nadolazeći jesenski dani idealni su da svom crnom blejzeru pokažeš malo ljubavi i ponovno ga počneš nositi. Ovo je komad koji će podići baš svaki tvoj outfit, a možeš ga kombinirati uz sve - čak i na ležerno-elegantan outfit s hlačama od odijela i tenisicama.

Budi najbolja verzija sebe.

Crni blejzer savršeno izgleda u kombinaciji s crnim uskim hlačama, bijelom majicom i visokim čizmama - kombinacija idealna za posao i piće nakon posla.

A možda najklasičnija kombinacija definitivno je ona s klasičnim plavim trapericama, crnim cipelama, majicom i torbicom, a ovu kombinaciju crni blejzer čini vrlo elegantnom.

Budi najbolja verzija sebe.

Ovo je samo nekoliko prijedloga kako ove jeseni možeš kombinirati svoj crni blejzer, a ako još uvijek nemaš ovaj klasičan komad u svom ormaru, izdvojile smo nekoliko odličnih iz aktualne ponude.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.