Crna haljina je i ljeti jedan od najpoželjnijih modnih klasika. A ove haljine želimo u svom ormaru

Ako si u potrazi za nešto jednostavnijim modelima u minimalističkom stilu, pravi izbor je crna haljina koja je modni klasik za sva vremena, čak i tijekom ljetne sezone

Stigle su nam prave ljetne vrućine pa osmišljavanje efektnih modnih kombinacija postaje pravi izazov. Jedan od najpoželjnijih komada tijekom ljetnih mjeseci zasigurno su haljine koje su zbog svoje udobnosti, praktičnosti i prozračnosti modni favorit mnogih žena.

Mogu se nositi u svim prilikama, a i ove su nam sezone brendovi pripremili pregršt prekrasnih modela u svojim ljetnim kolekcijama. Najpopularnije su haljine midi duljine, no mogu se pronaći i divni mini i maxi modeli.


U aktualnim kolekcijama dominiraju modeli od lana te romantične haljine s puf rukavima koji su jedan od najvećih trendova ovog ljeta. Ako si u potrazi za nešto jednostavnijim modelima u minimalističkom stilu, pravi izbor je crna haljina koja je modni klasik za sva vremena, čak i tijekom ljetne sezone. Crna haljina u ljetnom izdanju izgleda još bolje i ženstvenije, a u ponudi mnogih brendova pronaći ćeš zanimljive modele.


Crnu haljinu možeš nositi u svim prigodama, kao dio dnevne ili pak večernje kombinacije, a uvijek je možeš 'začiniti' uz pomoć efektnih modnih dodataka kao što su pletena torba, šešir ili pak upečatljive sandale.

Neke od najljepših modela crnih haljina iz aktualne ponude high street brendova izdvojile smo u nastavku.Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Zara

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.