Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Blagdanski glamur uz Oxette nakit

Zablistajte na božićnim i novogodišnjim slavljima na najelegantniji mogući način

Blagdanski glamur uz Oxette nakit
Budi najbolja verzija sebe.

Prosinac samo što nije pokucao na vrata, a otvaranjem Adventa protekle subote i služeno je započelo vrijeme najboljih zimskih provoda, božićnih domjenaka te ludih novogodišnjih partyja. Omiljene svjetlucave odjevne kombinacije već spremno čekaju da zablistaju na raznim predblagdanskim zabavama, a ono što će upotpuniti i dati onaj završni touch, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem looku, zove se Oxette nakit. Savršeno će pristajati uz krupno pletivo, šarmantne lepršave bluze, a posebice uz trendy majice i pulovere koje otkrivaju gola ramena i vrat, stavljajući tako nakit u prvi plan. Prosinac je također i vrijeme darivanja, a poklon koji će odražavati osobnost i originalnost osobe kojoj se daruje uvijek je pun pogodak, stoga razveselite ove blagdane svoju mamu, sestru, prijateljicu ili pak bolju polovicu unikatnim i elegantnim nakitom pomoću kojeg će se osjećati i izgledati poput grčke božice. 

Oxette je grčki brend koji je nastao 1998. godine i u kratkom roku postao jedan od najbrže rastućih svjetskih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a impresivnom popisu metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, odnedavno se pridružio i Zagreb. Zanimljiva kombinacija imena nastala je spajanjem grčke riječ OX, (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski), iz čega i proizlazi temeljna filozofija brenda -  namijenjen je sofisticiranim i modernim ženama koje su neovisne i nekonvencionalne, vole i prate modu, imaju vlastiti stav i ne boje se iznijeti ga cijelom svijetu. Svaki komad Oxette nakita malo je unikatno remek djelo, inspirirano svjetskim trendovima u umjetnosti i modnoj industriji, koji se potom autentičnim pristupom provlače kroz njega. Neodoljive srebrne, zlatne i bakrene nijanse kombiniraju se s detaljima u trendi bojama, a sezone one dolaze u širokoj paleti tonova, od upečatljivih jarkih pa sve do nježnih pastelnih. 

Oxette nikad ne slijedi trendove već ih sam stvara, stvarajte i vi svoj modni stil uz ovaj prelijepi grčki nakit. Oxette možete pronaći u Zagrebu - Arena Centar i Avenue Mall, Zadru - Ulica Plemića Borelli 7, a uskoro i u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.


shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackTekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallbackshimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.