Budi najbolja verzija sebe.
Ulov za pet!

Black Friday u Zari: Ovo su naši favoriti sniženi do 40 posto

Pretpostavljamo da ne treba naglašavati kako je ovog vikenda prava prilika da oni komadi iz Zare koje već dugo odmjeravaš pronađu svoj trajni dom u tvom ormaru

Black Friday groznice samo što nije zavladala, a kako bi shopping bio što uspješniji, bitno je pripremiti se i u njega krenuti hladne glave. U suprotnom, znamo iz vlastitog iskustva, slijedi dugotrajni financijski oporavak koji zahtjeva stroge financijske restrikcije, stezanje onog lijepog remena, nepotrebno kupljenog upravo tijekom black friday ludila.

Stoga, nemoj pasti na marketinške trikove i čaroliju sniženja, već napravi plan i pametno kupuj. Najpoznatiji španjolski high street brend najavio je sniženja od 40 posto na brojne svoje artikle. Idealna je prilika da najpovoljnije moguće kupiš onaj klasični kaput koji ćeš moći nositi u brojnim prilikama ili pak prsluk s floralnim printom. Tu su još i gležnjače, savršeni kaput od žakarda u koji smo se odmah zaljubile... Sniženja u Zarinoj online trgovini počinju već večeras u 19 sati, a u fizičkim trgovinama sutra. U nastavku pogledaj izbor iz Zarine Black Friday ponude.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.