Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenske boje

Unesi dozu elegancije: Uz ove nijanse svaka kombinacija djeluje skupocjeno

Želiš li da tvoje kombinacije djeluju skupocjeno i profinjeno, posebnu pažnju trebala bi obratiti na boje koje nosiš

profimedia-0254965422.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na početku smo još jedne nove sezone koja nam donosi mnoštvo uzbudljivih noviteta i zanimljivih modnih trendova, no u kolekciji gotovo svakog brenda posebno je mjesto rezervirano za sve one bezvremenske klasike koji nikad ne izlaze iz mode.

Image
Modni savjeti

Mali stilski trikovi uz koje će svaki tvoj outfit djelovati skupocjeno i elegantno

Kad je riječ o bojama, ovog proljeća modnom scenom će dominirati jarke i upečatljive nijanse koje će sasvim sigurno začiniti svaki proljetni look. Ipak, to ne znači da neutralne boje više nisu u modi, a upravo se neutralni tonovi poput sive i bež sjajno kombiniraju s komadima u vibrantnim bojama.

Želiš li da tvoje kombinacije djeluju skupocjeno i profinjeno, posebnu pažnju trebala bi obratiti na boje koje nosiš. Za skupocjeni look nisu ti potrebni dizajnerski komadi, već pomno osmišljeni outfiti, a čak i modni stručnjaci ističu da se dobar stil ne može kupiti novcem.

Odjevni predmeti u jarkim bojama su trendi, no s njima treba biti jako oprezan i znati ih dobro stilizirati s ostatkom odjeće. U protivnom, cijela kombinacija može djelovati pomalo napadno i jeftino. Dakako, to ne znači da se trebaš odreći odjeće u boji. Međutim, ako težiš kreiranju jednostavnije ili 'capsule' garderobe, komadi u neutralnim bojama su najbolji izbor. Nenametljivi su, djeluju stylish i jako se lako kombiniraju s drugim bojama.

Uz slijeđenje određenih stilskih pravila i trikova, koji su prilično jednostavni jednom kada ih savladaš, svaki tvoj outfit može djelovati elegantno. Tako je, primjerice, uvijek bolje investirati u bezvremenske klasike koji su uvijek trendi, a u svaki look unose dozu profinjenosti.

Budi najbolja verzija sebe.

Popularne influencerice koje njeguju minimalistički stil uvijek su vjerne određenim nijansama, a upravo radi toga sve njihove kombinacije djeluju tako elegantno i pomalo skupocjeno. Dovoljno je samo malo baciti pogled na njihove profile na Instagramu i ubrzo ćeš shvatiti da su one gotovo uvijek vjerne istoj paleti neutralnih i zemljanih boja. Najbolja stvar kod takvih komada je u tome što ćeš ih moći nositi sezonama, u svim godišnjim dobima.

U nastavku doznaj koje su nijanse najbolji izbor za kreiranje profinjenih kombinacija u kojima ćeš uvijek djelovati stylish.

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.