Budi najbolja verzija sebe.
Najpopularniji stilovi

Kaputi i jakne s kojima definitivno nećeš (modno) pogriješiti ni ove zime

Od kaputa u boji devine dlake do avijatičarske jakne, izdvojile smo četiri najpopularnija stila kaputa koje ćemo nositi i ove zime

Kada je riječ o modnim trendovima, oni dolaze i odlaze, no neke stvari ipak ostaju bezvremenske, poput para dobrih traperica, kvalitetne torbice ili pak klasičnog kaputa. Takvi bezvremenski komadi ključan su dio garderobe svake žene i s njima ne možeš pogriješiti.

A kada je riječ o kaputu, to je jedan od onih odjevnih predmeta koje nosimo od kraja jeseni do početka proljeća, a za razliku od ostalih odjevnih predmeta, kaput je najmanje podložan promjenjivim plimama sezonskih trendova, tako da doista vrijedi uložiti i vrijeme i novac u pronalazak "onog pravog".

Od teddy kaputa i kaputa u boji devine dlake pa sve do avijatičarske i puffer jakne, ovi su stilovi izdržali test vremena i u njih se definitivno isplati uložiti - nosili smo ih već nekoliko zima unatrag, a nosit će se i dalje. U nastavku saznaj kako ih možeš kombinirati, ali i gdje pronaći najbolje modele.

Budi najbolja verzija sebe.
1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.