Nježna & ženstvena

12 komada u ružičastoj boji u kojima želimo provesti proljeće

Ženstvena i nježna, jedinstvena i suptilna, elegantna i osvježavajuća - krase je mnogi epiteti, ali ono najvažnije je da ne postoji boja koja toliko odiše proljećom kao ružičasta

Ove godine boja proljeća je ružičasta. Ali ne bilo koja ružičasta. Ova ženstvena i nježna nijansa nalazi se negdje između zasićene prašnjave ružičaste i klasično neutralne pastelne ružičaste i, pogađaš, najlakša je boja za kombiniranje bilo čega što posjeduješ, bez obzira kamo krenula.

Trebaš suptilnu infuziju života u svoj poslovni look? Izaberi svijetloružičaste hlače. Ideš na spoj? Vrijeme je da svoju kožnu jaknu upariš s ružičastim modnim detaljem. Vikend druženje s prijateljima? Kombiniraj svoju ružičastu košulju sa svime, od najplavijeg trapera do plisiranih suknji.

Vrijeme je da svoj proljetni ormar pojačaš najsvestranijom bojom sezone, posebno kad je tako lako možemo naći u svim oblicima i siluetama, haljinama i detaljima, sasvim dovoljno da uvjeri čak i one žene koje ju nisu nosile od djetinjstva.

Ženstvena i nježna, jedinstvena i suptilna, elegantna i osvježavajuća - ovu boju krase mnogi epiteti, ali ono najvažnije je da ne postoji boja koja toliko odiše proljećom kao ružičasta, zbog čega smo izdvojile 12 ružičastih komada iz novih kolekcija koje jedva čekamo nositi u nadolazećim toplijim danima.

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.