Budi najbolja verzija sebe.
Preuranjena ejakulacija

Polaaakooo... Evo kako produljiti akciju pod plahtama

Je li tvoj dragi lakozapaljiva sirovina, bor koji zbog smole brzo sagorijeva ili si sretnica koja ima hrast? Hrast je tvrd i elastičan, dugo gori i jako dobro grije... Želiš li i ti hrast, a posjeduješ bor, ne brini, postoji čarolija kojom ćeš si ispuniti želju

S obzirom da je vrijeme grijanja, nemoj nam zamjeriti na šumarskoj terminologiji i nimalo seksi usporedbama.

Seks može biti romantičan, nježan, žestok, neuredan, u vrtoglavo visokim potpeticama, u seksi unformi, u kadi, na plaži, pod tušem, u kuhinji, na pločicama, može biti maratonski dug, ekstra brz, no nikako prekratak. Takav se jednostavno ne računa. To nije naše subjektivno mišljenje, već rezultat istraživanja koje je proveo Cosmopolitan.

Naime, čak 82 posto žena nezadovoljno je trajanjem seksualnog čina. Ponekad je vrlo uzbudljivo poseksati se u tren oka, prije posla, prije ručka, dok čekaš da vam se opere odjeća za trening na najbržem programu koji perilica ima ili u nekoj pauzi, no ekstra brzi seks samo je jedan od načina, nikako jedini način postizanja orgazma.

Budi najbolja verzija sebe.

Za ultrabrzi seks morate oboje biti raspoloženi da bi polučio željeni rezultat, a to je njegov i tvoj orgazam. On u načelu uvijek može, ti si ipak malo kompleksniji stroj i budi ponosna da je tako.
Pošto smo došle do zaključka kako većina nas nije zadovoljna trajanjem seksualnog odnosa (nadam se dečki da čitate ovo), vrijeme je da poradimo na minutaži.

U nastavku ti donosimo nekoliko savjeta kako da od svog trkača na sto metara napraviš ultramaratonca. Hajde dobro, maratonca. Za ultramaratonca se treba više potruditi. Naravno, imamo i pokoji savjet za njega, ako je željan surađivati (dečko, to ti je u interesu).

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.