Budi najbolja verzija sebe.
Želi li te ili ne?

Govor tijela: Ovi znakovi otkrivaju da mu se (jako) sviđaš

Stručnjaci tvrde da su muškarci unaprijed programirani da šalju fizičke znakove kada su zainteresirani za ženu, a mi smo izdvojile njih deset koji pokazuju da je opasno "zagrijan" za tebe

Zagledaš se u zgodnog muškarca koji sjedi s druge strane bara, on pogleda tebe, a tebi odmah kroz glavu prostruji tisuću pitanja - je li solo? Smatra li te privlačnom? Sjedi li sam samo zato što njegova pratnja kasni? Ali kad se kontakt očima nastavi, tada znaš da traži razlog da ti priđe. Bilo da se radi o načinu na koji tvoja nova haljina grli svaki centimetar tvog tijela, ili načinu na koji tvoja kosa bezbrižno pada niz ramena - moraš se zapitati o čemu razmišlja i smisliti kako shvatiti sviđaš li mu se zaista.

To će možda biti lakše nego što misliš. Iznenađujuće, muškarci su unaprijed programirani za slanje fizičkih znakova kada su zainteresirani za ženu i svaka od nas može naučiti kako s lakoćom dekodirati govor tijela svakog muškarca.

Legenda kaže da su muškarci uglavnom ti koji čine prvi korak, i dok žene biraju između najmanje 52 poteza kako bi pokazale muškarcima da su zainteresirane, prosječan muškarac bira najviše 10 da privuče ženu. Dobre vijesti - prosječna žena obično vrlo dobro dešifrira govor tijela, a evo na koje sve znakove moraš obratiti pažnju kako bi otkrila je li muškarac uistinu zainteresiran za tebe.

Budi najbolja verzija sebe.
1/12
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.