Budi najbolja verzija sebe.

Zašto se debljamo u vezi? (2)

Savjetujemo vas kako izbjeći debljanje u vezi

Budi najbolja verzija sebe.

Pisali smo o najčešćim razlozima debljanja u vezi, a sada ćemo vam dati nekoliko savjeta kako to izbjeći.

Zajednički fitness izlasci

Kada vam partner predloži nedjeljno druženje uz film i večeru, neka vaš protuprijedlog bude šetnja prirodom i piknik s mnogo svježeg voća, povrća i druge zdrave hrane u košarici. Zajedničko vježbanje je jedan od najboljih, a obično je i najučinkovitiji motivator za mršavljenje.

Recite partneru da vas prestane dovoditi u napast

To što vam dragi drži čokoladicu ispred usta i tako vas izaziva može biti vrlo simpatično, no on može pojesti pet čokoladica i na njegovoj se liniji neće baš ništa primjetiti. Kod vas je, naravno, situacija drugačija, pa ako ne možete odoljeti iskušenju, jednostavno zamolite dečka da vas prestane izazivati. Što su vam slatkiši dalje od očiju, dalje će vam biti i od misli, a to će vam pomoći u borbi protiv debljanja u vezi.

Seks dijeta

Seks dijeta je način življenja koji poboljšava zdravlje uslijed redovite seksualne aktivnosti. Ne radi se zapravo o dijeti jer ne postoji plan prehrane kojeg se trebate držati.

Seksualne aktivnosti može pozitivno utjecati na zdravlje, tako da smanjuje depresiju i poboljšava imunitet, a redovito vođenje ljubavi, kao oblik vježbe potiče mršavljenje i poboljšava zdravlje srca. Osim toga intimnost produljuje život,a prema nekim istraživanjima česti seks sa partnerom poboljšava intimnost u vezi.
Stoga slijedite primjer Katie i Toma Cruisea i počnite svaki dan voditi ljubav.

Ne morate jesti isto koliko i vaš partner

Vi odlučite naručiti salatu za večeru, a vaš partner naruči veliku pizzu i zamoli vas da mu pomognete pojesti pola. Ako ćete već posustati, barem podijelite jelo 60/40. Žene često rade pogrešku i obrok dijele na pola, a zapravo će se tako više udebljati od muškaraca. Muškarci dnevno trebaju više kalorija i mogu pojesti više, bez dobivanja na kilaži. Stoga, ako i imate jednaki apetit, to ne znači da i vaše porcije hrane moraju biti jednake.

Žene imaju više utjecaja na zajedničke navike u vezi nego muškarci. To je zato što one obično češće obavljaju kupovinu namirnica i kuhaju, te nastoje općenito u svoju  prehranu uvrstiti svježije i zdravije namirnice. Dakle sve vi zaljubljene žene, preuzmite kormilo i napravite pripremu za zdrav i sretan odnos.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.