Budi najbolja verzija sebe.
Tri jednostavna koraka

Jesi li čula za pravilo 2-2-2? U njemu se krije tajna uspješne dugoročne veze

Svaka veza s vremenom postane manje uzbudljiva i zabavna, no zahvaljujući pravilu 2-2-2 to ne mora biti tako, a ti i tvoj partner povezat ćete se na jedan sasvim nov način

pravilo-veza.jpg
Foto: Unsplash

Ako si ikada bila u dugoj vezi, čak i ako se trenutno nalaziš u jednoj, onda sigurno znaš koliko stvari mogu postati dosadne. Bez obzira na to koliko voljela svog partnera, neminovno je da u jednom trenutku vaša veza postane monotona (ili barem manje uzbudljiva nego na početku) i možda ti se čini da nema prostora za napredak. Ako si se našla u toj situaciji, onda je vrijeme da isprobaš takozvano pravilo 2-2-2 koje će spasiti vašu vezu i dovesti ju na novu razinu.

Image
Ključni dio svakog odnosa

Ljudi u najsretnijim vezama dijele ovih pet vrsta intimnosti

Pravilo 2-2-2 u odnosima postoji kako bi u njih unijelo malo uzbuđenja i zabave. Naime, poznato je da što je par dulje zajedno, osobe u vezi prestaju se truditi, više nisu romantične kao prije i sve rjeđe provode kvalitetno vrijeme zajedno. Srećom, tu je ovo pravilo koje će i tebe i partnera "izvući" iz kolotečine i motivirati vas da postanete aktivni, a zapravo je puno jednostavnije nego što se na prvu čini.

Spomenuto pravilo sastoji se od tri vrlo jednostavna koraka. Svaka dva tjedna ti i tvoj partner trebali biste izaći na spoj, bilo da je to kino, večera ili nešto treće. Nadalje, svaka dva mjeseca trebali biste otputovati negdje na vikend, a svake dvije godine trebali biste si uzeti tjedan dana i otići na neko dalje putovanje, samo vas dvoje. Ispostavilo se da je upravo ovo čarobna kombinacija za svaku vezu, no to možda nije izvedivo uvijek i za svaki par.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.