Budi najbolja verzija sebe.
Žensko tijelo iz muške perspektive

Ove stvari žene ne vole na svom tijelu, a muškarci ih obožavaju

Nijedna žena nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, a najčešće one stvari koje ne volimo na sebi pripadnici suprotnog spola obožavaju. Evo i koje su to

Svaka od nas se bezbroj puta zapitala što to muškarci vole kod ženskih tijela. Većinu vremena mislimo da muškarci vole savršenstvo - savršene oči, savršenu, dugu kosu, pune usne i ravan trbuh, ali to zapravo nije tako. Muškarci vole nesavršenosti. Je li im doista bitno imaš li malo deblji trbuščić? Baš i nije.

Mi žene iznimno smo svjesne svojih tijela. Svi bismo voljeli imati pune usne poput Angeline Jolie, savršene duge noge poput Gisele Bündchen i prekrasne oči poput Megan Fox. No nisu svi blagoslovljeni takvim značajkama. Svaka od nas ima loš dan kada je u pitanju, primjerice, kosa, a neke stvari na sebi ne možemo promijeniti osim ako ne odemo "pod nož".

No, dobra je vijest da muškarci misle vrlo različito od nas. Dok mi mislimo da nemamo sreće jer imamo punu figuru, muškarci zapravo vole žene koje su punije, ali i mnoge druge stvari. Evo još nekoliko stvari koje žene baš i ne vole na sebi, ali ih zato muškarci obožavaju.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.