Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Stvari koje radimo, a živciraju muškarce

Stvari koje radimo, a živciraju muškarce
Budi najbolja verzija sebe.

Bez obzira na to koliko muškarci vole žene, koliko god im se činile savršene, postoje određene stvari koje radimo, a jako ih živciraju. Zato smo ih pitali čime ih žene najviše izluđuju i dobili zanimljive odgovore. 

Prave se čedne
Mnoge se žene prikazuju u svjetlu “svetice” i ne žele priznati da su i one švrljale ili imale više od 5 veza. Svaka čast onima koje su stvarno dobre i nevine, ali ostale se ne bi trebale sramiti svoje prošlosti. Slobodno se zabavljaju i eksperimentiraju i trebale bi naći dečka koji će to cijeniti.
Kritiziraju druge žene

Zašto je ženama tako teško dati kompliment drugoj ženi? Radije pod mikroskopom promatraju druge žene od glave do pete, od težine do frizure i kritiziraju. Samo žena može primjetiti kako ona druga nema cipele i torbu u istom stilu i na taj račun davati kritike. Naravno postoje i žene koje primjete kad se neka žena lijepo uredila i izgleda dobro (a mi se potajno nadamo da ćete je pozvati na ménage a trois), ali često ne žele odvraćati pažnju svom partneru na konkurenciju. Ipak, morate znati da muškarci primjete svaku zgodnu ženu, rekle vi to nama ili ne.
Ljubomora

Često sam partnerov spomen drugog ženskog imena može u ženi izazvati ljutnju koju će još tinjati tjednima, a u nekim slučajevima i duže. Žene rado preispituju stvari, a pogotovo partnerovu vjernost i zato čim se spomene neka druga žena u njima počne ključati. Ako imate razloga za sumnju u partnerovu vjernost, ova je ljutnja opravdana, ali u drugim slučajevima izbjegavajte situacije da zbog vaše nesigurnosti partner ispašta.
O čemu razmišljaš?
“O čemu razmišljaš?” tipično je pitanje koje žene postavljaju muškarcima kako bi preispitale njihove prave osjećaje. Na to nastavlja se niz teorijskih pitanja, kako bi provjerile da li je njihov partner stvarno njihova srodna duša. Grozno je vidjeti muškarca kako se silom trudi pronaći pravi odgovor na takva pitanja, a žena stoji kraj njega sa prekriženim rukama i sa sumnjom ga promatra. Tako stjeran u kut može samo sa strahom reći odgovor i nadati se da nije pogrešan.
Potreba za pažnjom

Neke žene imaju potrebu da ih njihov muškarac grli, mazi, pazi i govori im kako su one najbolje što mu se desilo u životu. Na taj način traže od partnera da im bude emocionalna, moralna i mentalna podrška. Najčešće ovakvu podršku traže one žene koje se inače pokazuju kao neovisne i samostalne. Čim nađu ljubav svog života, sva ta neovisnost nestaje i postaju izuzetno nesigurne. Nekim muškarcima odgovara ova zaštitnička uloga, no većina nas ipak voli samostalne žene.

Nepotrebno pričanje

Ne smijemo vas ni pitati kako vam je prošao dan jer se moramo pripremiti na barem pola sata priče o tome. Mnoge žene vole pričati i ako ih se na to potakne, ne prestaju. Nije da nas ne zanima što imate za reći, ali morate li ispričati baš svaki detalj? 
Pretjerana emotivnost
Mnoge žene svaka sitnica može rasplakati: tužan ili romatičan film, loša frizura ili slomljeni nokat i onda još očekuju od nas da ih oraspoložimo. A ako nešto ne znamo, onda je kako se ponašati u takvoj situaciji. Osim “Bit će bolje”, nemamo pojma što dalje napraviti. Ako se radi o opravdanom razlogu, još ćemo se truditi, ali za nokat stvarno ne znamo što reći.
Zadiranje u naš prostor

Žene imaju potrebu paziti i odgajati nas, te prisvajati naše stvari. One znaju koja frizura nam najbolje stoji, kakve cipele trebamo obući ili nam prekopaju ormar da pronađu košulju koju ćemo obući. Kako bi bilo da mi vama izabiremo što ćete danas odjenuti ili vam prekopamo ormar da nađemo nešto? 
Kupovina

Što se tiče kupovine, sati i sati ženama nisu dovoljni da kupe nešto. Možete potrošiti sat vremena u dućanu sa cipelama, bez da pomislite na hranu, vodu ili nešto drugo. Najgore u svemu je da nas vučete sa sobom. I onda moramo ići od dućana do dućana i šetkarati se po ženskom dućanu, dok vi provodite sate isprobavajući razne komade odjeće i cipele.

Koristite seks kao oružje

U borbi spolova, bitno je tko vodi glavnu riječ u vezi. Žene kako bi pokazale svoju premoć često koriste našu najslabiju točku: seks. Priznajemo imate dobru taktiku, ali morate li je baš koristiti na nama? 

Za kraj

Ne možemo živjeti sa vama, ali ne možemo ni bez vas. Nitko nije savršen, ni muškarci, ni žene. Bitno je da prihvatimo svog partnera sa svim njegovim prednostima i nedostacima. A na navike koje nas živciraju, već ćemo se s vremenom prilagoditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.