Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Što žene žele

Ni same nekad ne znamo odgovor na to pitanje

Što žene žele
Budi najbolja verzija sebe.

Pored smisla života, mnoge muškarce muči teško pitanje: "Što točno žene žele?". Činjenica je da smo vrlo složena bića. Štoviše, nekad ni same ne znamo što hoćemo, ali vam to nikad nećemo priznati. U jednom trenutku nas oborite s nogu nekom rečenicom, a drugom nas ta ista rečenica iznervira. Nije ni nama lako. Kad samo pomislite kako nam se razine hormona čas dižu, čas spuštaju, ni muškarci se ne bi puno bolje nosili s tim promjenama. Međutim, žene i nisu baš toliko tajanstvene kako muškarci misle. Postoje neke stvari koje cijenimo i kojima ćemo se uvijek razveseliti, a evo nekih:

Poštovanje
Pokažite nam svojim djelima da poštujete naše mišljenje, karijeru, interese, prijatelje, tijelo i um. Ne morate se složiti sa svime što kažemo ili učinimo, ali pokušajte cijeniti naše mišljenje. Slijedite zlatno pravilo i ponašajte se prema nama onako kako biste željeli da se drugi ponašaju prema vama: budite iskreni, pošteni, brižni i obzirni.

Seks
Da, volimo seks. Ali, imajte na umu da u spavaćoj sobi morate biti  fokusirani na više stvari osim jedne. Pokušajte postepeno doći do cilja, vjerujte, bit ćemo vam zahvalne. Isto tako, nećemo se pobuniti ako nam izmasirate leđa ili stopala. Nikad dovoljno opuštanja.

Romantika
Još jednu subotnju večer provodite na kauču uz TV? Samo zato što ne idete nikud ne znači da večer ne može biti romantična. Zapalite nekoliko svijeća i vidjet ćete u što će se večer razviti. Pomazite se kao da ste tek počeli hodati, čak i nakon što ste godinama u braku. Izlasci, maženje u autu, strastveni poljupci - sve su to stvari koje su nas navele da se zaljubimo  u vas i ne moraju prestati jer sada trebamo plaćati račune, čistiti kuću  i kupati djecu. Donesite nam cvijeće bez posebnog razloga. Ne treba to biti buket za 200 kuna – dovoljno je uzeti cvjetić da nam se razvuče osmijeh  preko lica. 

Večera
Možda niste majstor u kuhanju i ne morate nužno znati skuhati večeru. No dočekate li nas sa prženim ribljim štapićima, salatom ili nekakvim drugim jelom koje znate pripremiti, oborit ćete nas s nogu, jer ćete pokazati da ste razmišljali o nama i napornom danu koji smo imale na poslu. Zapravo i šalica čaja ili kave će biti dovoljna da nas razveseli.

Komunikacija
Žene se vole verbalno izražavati. Znamo da nas volite, ali lijepo je ponekad i čuti te riječi. Ponekad se osjećamo nesigurno, primjećujemo celulit na bedrima, strije na trbuh, ali zaboravimo da imamo prekrasne oči. Stoga nam recite kad mislite da dobro izgledamo. Udijelite nam kompliment. To nam pomaže da se osjećamo dobro i poželjno. Osim toga, kada se osjećamo seksi, veća je vjerojatnost da ćemo se i ponašati seksi. Nećemo zanemariti ni vaše riječi hvale. Pohvalite ukusnu večeru. Primjetite da smo očistile kuću i zahvalite što smo odvezle djecu na trening. Ne morate pretjerivati, ali dajte nam do znanja da vidite da se trudimo i da ste nam na tome zahvalni.

Sigurnost
To ne znači dosadno i predvidljivo. To znači da znamo da ćete nam pružiti ljubav i podršku kad nam je potrebna. Sama činjenica da ste uz nas kad nam zatreba, pomoći će nam da se osjećamo sigurno.

Vrijeme

Činjenica da ste uzeli vrijeme koje ćete provesti s nama, kao da smo vam najvažnije na svijetu, govori nam više o vašoj ljubavi od svih darova i poruka. To uključuje pomaganje oko kuće. Ako stignete kući s posla prije nas, zašto ne biste usisali dnevni boravak ili stavili prati rublje? Ako odnesete smeće bez da vam je to netko rekao, velika je vjerojatnost da ćete dobiti veliki poljubac kada se vratite.

Interes
Ne mora vam se sviđati isto što i nama (iskreno, malo bismo se zabrinule kad bi to bio slučaj), no pokažite interes za ono što volimo, bez obzira odnosi li se to na karijeru, sport ili hobi. Poslušajte nas kad želimo razgovarati s vama. Ne pričamo zato da si čujemo glas, želimo se povezati s vama i to je jedan od načina na koji to radimo. Lijepo je kad obraćate pažnju na sitnice, bilo da se radi o imenu muža naše najbolje prijateljica ili činjenici da mrzimo horor filmove.

Humor
To ne znači da morate stalno pričati viceve i zabavljati nas, dovoljno je da ste opušteni i da se znate našaliti. Muškarci koji sve preozbiljno shvaćaju, mogu oneraspoložiti ljude oko sebe.

Izazov
Ne mislimo pritom na one izazove zbog kojih morate stalno raditi na vezi, već one dobre, koji nas motiviraju i potiču da postignemo i ostvarimo ono što želimo. Istraživanja su pokazala da su partneri koji potiču jedni druge u ostvarenju ciljeva sretniji od onih koji se ne zanimaju za interese partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.