Budi najbolja verzija sebe.
Dragi ti je XXL?

Ima li istine u onoj staroj 'veličina nije bitna'? Ili ipak je...

Bilo bi dobro da uz frajere idu i upute za rukovanje. Ne mislimo pritom samo u tehničkom smislu. već i emocionalnom, no sada je riječ o čistoj fizici. Kako 'rukovati' s vrlo obdarenim muškarcem?

Žene maštaju o vrlo obdarenim muškarcima, no kada se nađu pod plahtama s jednim takvim, nailaze na brojne 'tehničke' probleme i seks je daleko od onoga kakvom su se nadale. Odnosi su, iz očitih razloga bolni, a to potvrđuje i istraživanje objavljeno u časopisu Psychology of Men and Masculinity, koje je pokazalo da čak 75 posto žena tijekom života iskusi bolne seksualne odnose, a uzrok su velikim dijelom obdareni muškarci.

Prosječan penis u erekciji dosegne 15-16 centimetara, o nekim ženama i prosjek može izazivati neugodu. Zanimljivo je da je isto istraživanje pokazalo kako 48 posto muškaraca nije zadovoljno veličinom svog spolovila, dok je 84 posto žena i više nego zadovoljno dimenzijama partnerovog spolnog uda.


Izbjeći bol i uživati u seksu s obdarenim muškarcem, može predstavljati izazov, no postoje trikovi koji ti mogu pomoći. Usvoji ih i konačno se ponovno prepusti strastima.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.