Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Od predigre do igračaka

Monotonija u krevetu? Oživite iskru uz 10 'vrućih' savjeta za najbolji seks ikad

Misliš da bi ti seks mogao biti puno bolji? Onda je vrijeme s partnerom poradiš na seksualnom životu, a ključ svega je znati što ti odgovara i to iskomunicirati...

profimedia-0279995604.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Uvijek ima prostora za eksperimentiranje u seksu – ako si to dopustiš. Prema seksualnosti i seksu dobro je biti otvoren i ne sramiti se istraživati što ti odgovara te uvoditi novotarije u intimne trenutke s partnerom. No preduvjet užitka u 'krevetu' jest poznavanje sebe i određena razina samopouzdanja.

Image
Tako sitne, a tako moćne

Male seksi igračke koje uvijek možeš imati uz sebe

Masturbacija je najbolji način za osvješćivanje toga koji ti pokreti i stimulacije odgovaraju jer ćeš si tako povećati šanse za doživljavanje orgazma tijekom partnerskog seksa. Napravi si opuštenu atmosferu i posveti se sebi, a prouči i ovaj tekst u kojem smo izdvojile top poze za samozadovoljavanje.

shimmer fallback

Zahvaljujući masturbaciji, možeš jasno reći partneru što ti odgovara, no ako tragaš za još nekim načina unaprjeđenja seksualnog života, na pravom si mjestu.

Neka ti ova godina bude puna 'vrućih' trenutaka – najboljih do sad! Zato ti donosimo nekoliko ideja uz koje možeš poboljšati seks i 'probuditi' uspavane strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Usredotoči se na predigru

Znamo da vjerojatno znaš koliko je predigra važna, no s obzirom na to da brojne žene imaju problema s postizanjem orgazma nije na odmet podsjetiti da dugi poljupci i dodiri povećavaju šanse za vrhunac. Već spomenuto samozadovoljavanje pomoći će ti da spoznaš što bi htjela i što ti odgovara. Uz to, sigurno je i da ćeš se lakše zagrijati ako se usredotočiš na užitak i prestaneš brinuti oko sitnih nesavršenosti na tijelu. Partner bi ih, kao i ti, trebao prihvatiti.

Pa, misliš li da bi ti seks mogao biti puno bolji, razmislite o unaprjeđenju predigre. Predigra može uključivati sve radnje koje vas bacaju u seksi raspoloženje i tu si možete dati mašti na volju. Iako nekad nema ničeg loše u brzinskom seksu, strastvene minute prije penetracije povećat će ti užitak. Probajte ne prijeći odmah 'na stvar'. Možda ti samo treba malo više vremena da se 'zagriješ', i fizički i psihički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Neka ti seks bude doživljaj za sva osjetila

Jesi li čula za ASMR? Najkraće rečeno, to je svojevrsna meditacija, odnosno način dodatne stimulacije kroz zvuk. Možda su ti poznati YouTube videiozapisi koji te opuštaju uz zvuk kiše, valova ili pak nekih drugih zvukova od kojih te prolaze trnci. Takvo iskustvo možeš prenijeti i u spavaću sobu, no kako bi doživjela svaki zvuk tijekom seksa, potrebno se opustiti.

Pa tako portal The Every Girl piše da bi te zvuk otvaranja kondoma, nanošenje lubrikanta ili pak šaputanje moglo dodatno stimulirati i učiniti ti seks još intimnijim. U tim minutama neka te ne brine posao nego se fokusiraj na svaki (zvučni) podražaj.

shimmer fallback

Isprobaj tantrički seks

Tantrički seks je još jedan od načina zahvaljujući kojemu spolni odnos može postati jedinstveno iskustvo. Radi se o sporom načinu vođenja ljubavi koji te dodatno zbližava s partnerom i povezuje tijelo i um. On uključuje romantičnu atmosferu, razgovor s partnerom, postepeno 'zagrijavanje', a kad se konačno opustite i iz glave izbacite brige, lagano se prepustite jedno drugom.

U tantričkom seksu, koji proizlazi iz drevne hinduističke prakse, krevet se nastoji zamijeniti podom i dekicom ili nekom drugom lokacijom koja vas neće asocirati na brzinski seks. Uz to, neka vam to bude iskustvo za sva osjetila prožeto pozama u kojima ćete si biti blizu i romantično se gledati u oči. Takvo zbližavanje i na fizičkoj i na emocionalnoj razini poboljšat će tvoj odnos naspram seksualnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

'Ubacite' seksualne igračke

Danas na tržištu postoji niz seksualnih igračaka. Neke su namijenjene vanjskoj stimulaciji, dok neke ciljaju G-točku (ili oboje). Tragate li za nečim novim, preporuka je istražiti svijet seksualnih pomagala koji će vam sigurno začiniti trenutke. Naravno, postoje seksualne igračke i za muškarce pa ni on neće ostati razočaran.

shimmer fallback

Smanji razinu stresa

Razina stresa itekako utječe na tvoju seksualnu želju. Ako si suočena s burnim radnim tempom, vjerojatno nećeš imati ni živaca ni snage za seks. Znamo da je teško u potpunosti eliminirati stres, no onda barem vikendom nastoji ne misliti na posao te povremeno otići na solo putovanja (ili barem izlete) s partnerom. To ne trebaju biti daleke destinacije jer i Hrvatska nudi niz vikend-odmarališta u kojima možete rezervirati noćenje i uživati jedno u drugome. Katkada je ljudima samo potreban odmak od svakodnevice kako bi iznova uživali u seksu – najboljem ikad!

shimmer fallback

Zdravo živi

U zdravom tijelu, zdrav duh. Seks troši kalorije, a nakon dobro odrađenog treninga preplavljuje te sreća – sličan je to osjećaj kao i nakon orgazma. Uz to, jedeš li masno i nezdravo, vjerojatno ćeš biti troma i slabije raspoložena što opet utječe na tvoj seksualni život. Nevjerojatno je koliko se sve to prožima i utječe na hormone, odnosno seksualnu želju. A zamisli sad ovo: dragi i ti u ovoj biste godini mogli zajedno krenuti na vježbanje. U početku vam se možda neće dati, no s vremenom bi vam to moglo postati dijelom svakodnevice. Važno se kretati, a onda 'akciju' možete nastaviti u krevetu.

shimmer fallback

Uostalom, bolja kondicija mogla bi vas dovesti do boljeg, duljeg i luđeg seksa. Isplati se probati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.