Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Uskoči u njegove cipele

Do vrhunca na njegov način: Poze koje muškarci obožavaju

Možda je ova tema suvišna jer su muškarcima sve poze omiljene, glavno da ima seksa, no zašto ne napraviti da bude još bolje?

toa-heftiba-9vNFtkm-Pus-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Želiš začiniti stvari u sobi i priuštiti sebi i njemu orgazme za pamćenje? Jedan od savjeta, koji "pali" u svim domenama života je da se staviš u glavu onog ili one koju želiš oduševit, pobijediti ili što već. U ovom slučaju "ubaci se" u njegovu glavu. Pritom ne mislimo na onu na ramenima, već onu bližu tlu, koja je stručnjak da zakomplicira život te se u pravilu savjetuje ne slušati je, no ovo je iznimka u kojoj upravo nju treba poslušati i koja potvrđuje pravilo. Tema ovog članka je ono što preferira ta glava.

Image
Vrijeme je da im stanemo na kraj

5 velikih mitova o ljubavi, seksu i muškarcima koje trebaš zaboraviti

shimmer fallback

U nastavku ti otkrivamo koje su poze u seksu omiljene muškarcima. Vjerujemo da ni tvoj frajer nije ništa drugačiji od većine kada je seks u pitanju. Istina, možda je ova tema suvišna jer su muškarcima sve poze omiljene, glavno da ima seksa, no zašto ne napraviti da bude još bolje? Serviraj mu sve do jedne poze koje su omiljene muškome rodu i raspametit ćeš ga. Evo koje su to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Žena gore

Muškarci vole kada žena preuzme inicijativu, a što je popeti se na njega, nego preuzimanje inicijative. Zajaši ga kao prava kaubojka ili trenerica konja. Pastuha imaš, s lasom improviziraj i ne brini, što god radila u ovom položaju, bit će dobro. Samo pazi da mu ne slomiš penis.

shimmer fallback

Ples u krilu

Svaki muškarac sanja o tome da mu žena pleše u krilu. Počasti svoga plesnom točkom. Za ručkom, nakon juhe (da ne bude nervozan od gladi), a prije glavnog jela (da ne bude previše sit - u tom slučaju neće mu biti ugodno dok mu se meškoljiš u krilu), pusti pjesmu uz koju se osjećaš seksi ili zapleši uz onu koja u tom trenu bude na radiju. Ako se osjećaš poželjno u svojoj koži, tvoj će ples biti erotičan čak i ako plešeš na Lepe ti je Zagorje zelene.

shimmer fallback

Na stolu

Muškarci vole seks na stolu. Onom kuhinjskom koji im je u razini kukova. Osim što ćeš ga izludjeti (u pozitivnom smislu), nagovorit ćeš ga da makne posuđe sa stola nakon ručka, kako bi napravio mjesta za desert. Lezi na leđa, stavi mu noge na ramena, a na njemu je sve ostalo.

shimmer fallback

Doggy

Kojeg god muškarca pitaš reći će da mu je doggy najdraža poza. To je jednostavno tako. Vole gledati žensku stražnjicu i pritom je držati u rukama, a i penetracija je jako duboka. U ovoj pozi on se osjeća kao car i u tome nema ništa loše. Dozvoli mu da uživa i da bude glavni.
Ukoliko ti je doggy ipak mrzak jer imaš osjećaj da si u njemu podređena, posluži se trikom - umjesto da on ulazi u tebe, ti se nabijaj na njega. Diktiraj tempo i dubinu penetracije. Svidjet će mu se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Stojeći

Brzinski seks s nogu jedan je od onih koji odgovara svakom muškarcu. Možeš se okrenuti leđima prema njemu i nasloniti na kuhinjski element i eto te u pozi koja podsjeća na famozni doggy ili mu, pak, ostati licem okrenuta, omotavši jednu nogu oko njegova struka. Ako je dovoljno jak, može te i dignuti u naručje. Pritom će ti se pohvaliti mišićima što će ga dodatno uzbuditi.

shimmer fallback

Misionarski

Možda si iznenađena što se klasik našao među omiljenim muškim pozama, no ovo je položaj u kojem muškarac ima osjećaj da dominira, a to je nešto što ga pali. Prepusti mu se, a želiš li izvedbi dati svoj obol, aktiviraj kukove i uskladi se s njegovim ritmom. Dečki vole ovu pozu jer je i jedna od najintimnijih. Može te ljubiti, gledati u oči i grliti. Imaju i oni svoju nježnu stranu.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.