Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Magični trenuci

Poza jednorog - evo kako postići čarobne 'vrhunce' pod plahtama

Vjeruješ li u jednoroge? Nakon što isprobaš ovu seks pozu uvjerit ćeš se da su čuda itekako moguća

profimedia-0175788877.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Ako tražiš senzualnu pozu kako bi promijenila rutinu u spavaćoj sobi, nešto drugačije, a opet da je jednostavno za izvedbu - ne traži dalje. Poza jednoroga ne zahtijeva akrobatske vještine, a opet u tvoj krevet donosi čarobne trenutke udvoje. Znatiželjna si saznati o čemu je riječ? Pročitaj sve o ovoj vrućoj poziciji!

shimmer fallback

Kako se izvodi ova poza

Oba partnera trebaju leći bočno kao za popularnu pozu žlice, lagano razmaknutih nogu. Žena zatim treba podići jednu nogu, malo skvrčenu u koljenu, tako da partner može uhvatiti njezin nožni zglob, a ona može pridržavati svoje koljeno. Kod ove poze muškarac na sebe preuzima sav 'posao', dok se žena može opustiti i uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Što ovu pozu čini 'čarobnom'

Iako pozicija jednoroga ne spada među poze gdje partneri mogu održati kontakt očima i biti okrenuti licem prema licu, vrlo je senzualna i intimna, a to je razlog više zašto je žene obožavaju. Na neki je način poza jednoroga upgrade poze žlice, poznate po tome što partnerima pruža osjećaj bliskosti i povezanosti, a ženama se sviđa jer im daje osjećaj zaštićenosti u partnerovom zagrljaju. No, kod poze žlice nema puno manevarskog prostora i tu nastupa magični jednorog - poza u kojoj je moguća dublja i lakša penetracija. Time je i orgazam mnogo izvjesniji.

shimmer fallback

Zatim, postoji i mogućnost da partner umjesto da pridržava tvoj zglob (što i nije potrebno ako sama držiš koljeno) koristi slobodnu ruku za istraživanje i milovanje tvog tijela, osobito pak za dodatnu stimulaciju klitorisa - ili to možeš sama.

Savjet ekstra

Poza jednoroga sama je po sebidovoljno senzualna, a opet je tako jednostavna i pristupučna. Ipak, za još više uzbuđenja možeš koristiti lubrikant ili čak vibrator - ako si raspoložena za malo eksperimentiranja.

Image
Diži sidro, kapetane

Poza sirene: Uz ovaj položaj iz Kama sutre ON će misliti samo o tebi

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.